Saturday, April 12, 2014

Maailman ihanin MariHeräsimme maalla iloisin mielin koska tiesimme Ecan saapuvan John Parkerin kuljettamana tänään. Lähdin Riikan ja Thorin kanssa Pikkalaan valmentautumaan ja Cinya ajoi tallille vastaanottamaan oman hevosensa. Ai sitä ilon määrää. Hieman laihtuneena, mutta lungina ja tyytyväisen oloisena oli hevonen saapunut monen mutkan kautta Suomeen.

Thor oli tänään fantastinen ja sain oikein kehuja istunnasta. Satula tuntuu nyt vihdoinkin toimivan ja maailman paras kengitys on tehnyt ihmeitä hevoselleni. Takakaviot ovat kuulemma jo todella hyvät, mutta etusissa vielä vähän hommaa. Ja sen näkee kyllä, että vasen kanta on vielä hieman matala mutta muuten melko hyvä. 

Tänään tuntui, että edistystä oli tapahtunut ja pääsimme Marin kanssa hienosäätämään etenkin laukkaa ja omia avunantoja. Tunti oli täynnä hyviä hetkiä ja Thor käyttäytyi juuri kuten hienosti käyttäytyvän ja kuuliaan hevosen kuuluu käyttäytyä.

Laitan videota tulemaan lähipäivinä. Täytyy tässä välissä ehtiä nukkumaankin koska koko huominen päivä vietetään kuolaintutkimuksessa Viikissä Thorin ja toisen parivaljakon kanssa tallilta. Jee..... Tätä on odotettu;)

Ja kiitos Riikka taas kerran avusta. Olet uskomattoman ihana!


2 comments:

  1. Onnea ystävällesi Cinyalle, ihana hetki, voinen kuvitella :)

    ReplyDelete