Sunday, April 13, 2014

Hyvät hampaat ja hieno purenta

Thor ja Jelena

En ihan odottanut kuulevani noita sanoja sanottavan Thorin suusta, kun vietimme kokonaisen sunnuntain eläinlääketieteen kandidaatin Mirjami Miettisen sekä hevoshammaslääkäri Robert Menzien kanssa. Tai onhan Juti tehnyt ihmeitä hevoseni kanssa, mutta jotenkin oletin vielä että ongelma olisi laajempi.

Jelena, Kristiina ja Robert

Suuntasimme Jelena-tamman, Kristiinan sekä Thorin kanssa Yliopistollisen eläinsairaalan kliiniseen tutkimukseen aikaisin aamusta ja saavuimme kotiin myöhään illalla.

Ihmisillä käytety instrumentit on muokattu hevosille sopiviksi. 

Kerron lisää todella mielenkiintoisesta päivästä joku toinen kerta koska sisäistämistä tuli taas valtavasti. Olen niin kiitollinen, että pääsimme mukaan tutkimukseen ja olen yliylpeä upeasta ruunastani. En olisi ikimaailmassa uskonut, että Thor käyttäytyy näin hyvin ihan vielä. Ajattelin jotenkin, että se veisi hieman enemmän aikaa, mutta olin kyllä todella ylpeä hevosenomistaja tänään. Ja kun sain vielä yksin katsoa koko suun lopussa ja nähdä miten hienolta hammasrivi näytti ja kokeilla jo arpeutuneita haavaumia olo oli huojentunut. Jotain ollaan tehty oikein:)

Tänään mitattiin ja paljon

Some changes created by acid.

Vietin koko viikonlopun maalla ja sain lainata isäni 50 millimetristä, 1.4 -aukkoista objektiivia. Tai oikeastaan olin jo lainannut sitä kauan sitten, mutta vaihdoin sen kameraani eilen ja pelehdimme sen kanssa yhdessä illalla. Tänään oli niin hauskaa kuvata klinikalla koska objektiivi on todella valovoimainen eikä paina yhtään mitään. Hyvien kuvien ottaminen oli helppoa vaikka uusi objektiivi vaatii jälleen hieman harjoittelua.

No comments:

Post a Comment