Friday, November 11, 2011

Vino hevonen ja huonosti istuva satula

Päivän saldona on vino hevonen ja huonosti istuva satula ja monta pientä aivonystyrää, jotka tekevät julmetusti töitä ymmärtääkseen mitä Klaus Schöneich Saksasta kertoi meille tänään. Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja tieto tosiaan joskus lisää tuskaa, sillä aamusta oli melkein huono olo, kun ymmärsi mitä kaikkea ei ymmärtänyt. Schöneich sanoi, että ensimmäinen päivä on yleensä tuskaisin ja totesi myös, että "It takes two human lives to learn how to ride".

Onneksi kurssilla oli paljon tuttuja joiden kanssa pystyi vaihtamaan ajatuksia ja olin niin innostunut aamulla, kun Mia tuli hakemaan meitä hevosautolla. En koskaan aikaisemmin ole ajanut oman hevosen kanssa hevosautossa, joten jotenkin se tuntui vain todella hyvältä. Jossain vaiheessa juoksuttaessaan Thoria Schöneich totesi, että "I see potential and it makes me happy." Huomenna jatketaan harjoituksia.

 

 


Videossa Thor ja minä Mian tunnilla eilen. 

2 comments:

 1. Hei Kia, olisi kiva kuulla lisää kurssistasi?

  Huomasitko muuten itse, että (videon perusteella) Mia teetti sinulla ja Thorilla enemmän pohkeenväistöä vasemmalle, ts. Oikea pohje ratsastaa kohti vasenta ohjaa- jonka tuntumasta olet puhunut blogissakin..

  ReplyDelete
 2. Hei Laura! Kerron pian lisää kurssista. Täytyy vain ensin kerätä hieman omia ajatuksia ja yrittää jotenkin hahmottaa kurssin annin kokonaisuus. Kurssi on mullistanut ajatuksiani aika paljon enkä ole ihan varma miten kuvailisin kokemaani kahta päivää. Ehkä huomisen jälkeen tuntuu jo helpommalta:)

  Videossa tosiaan mennään paljon vasemmalle, mutta teimme yhtä paljon väistöjä oikealle. Kaikkea ei vain saatu videolle. Tuolla kyseisellä tunnilla keskityimme enimmäkseen siihen, että Thor olisi rauhallinen ja kuuliainen eikä "juoksisi" avuilta pois.

  Mutta palaan tosiaan kurssiin pian. Nämä päivät ovat olleet todella mullistavia ja hevosissa on näkynyt selkeitä positiivisia muutoksia.

  Ihanaa sunnuntaita Laura ja todella kiva, että jaksat kommentoida blogiani.

  ReplyDelete