Sunday, November 20, 2011

Viikonloppua parhaimmillaan

Tänään kävin tallilla pitämässä tunnin Outille ja Lisille sekä Jessicalle ja Thorille. Alussa juoksutin Outia ilman jalustimia ja ohjia ja Outi sai keskittyä oman vartalon työskentelyyn. Hetkittäin Outi rentoutti jalat hyvin eikä puristanut reisillä ja polvilla ja sai oman lantion paremmin mukaan liikkeeseen. Teimme paljon jumppaliikkeitä Lisin kanssa: taivuttelua, vastalaukkaa jne. ja tunnin lopussa Lisin liike oli jo sulavampi. Myös Outin istunta ja kädet olivat vakaammat, mutta samalla rennot. Kun Lisi on jäykkä, ratsastaja jää helposti itse hieman puristamaan ja hitaaksi, joten yritin koko tunnin ajan myös muistuttaa Outia apujen nopeudesta. Outi sanoi, että hän ei saa tuntumaa Lisin suuhun, joten yritin valaa uskoa Outiin siinä, että vasta kun hevonen kulkee rungon läpi ja kantaa itseään tasapainoisena, niin suun tuntuma tulee ikään kuin kaupan päällisenä. On turhaa yrittää jarruttaa hevosta edestä käsillä, jos hevonen ei ole läpiratsastettu.

Jessica ratsasti oikein nätisti Thorilla ja menivät enimmäkseen kahdeksikkoa ja siirtymisiä. Oli oikein mukava nähdä, että Thor liikkui rentona ja nätisti Jessican kanssa.

Ella oli perjantaina parin kaverin luona ja eilen meillä oli vieraita kylässä. Ella nukkui levottomasti ja tänään nousi kuume, joten huomisen vietän etätöitä tehdessä. Tänään söimme ihanan illallisen perheen kanssa ja katsoimme Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa yhdessä. Myös asunto on siivottu ja piha laitettu talvikuntoon, joten tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon.

No comments:

Post a Comment