Wednesday, November 2, 2011

Koirista ja upea apuri


Tuttumme viettivät sunnuntaina Tanssii Tähtien kanssa -studioiltaa kotonamme ja mainiointa oli toisen labradorin asento. Koira haluaa kuulemma nukkua ja hakeutuu juuri kyseiseen asentoon. 

Haluaisimme kovasti ostaa koiran, mutta olen kovin tietoinen siitä, että aika ei tahdo mitenkään riittää oman koiran pitämiseen. 

Noin muuten, niin kaikki on hyvin Masin ja Thorin kanssa. Itse kärsin lievästä syysahdingosta, joka tuntuu iskevän aina marraskuun ekalla viikolla (syysahdingossa kaipailen takaisin Australiaan ja kaivaudun jonnekin oman mielen kolkkoihin. Olen kuitenkin oppinut, että syysahdinko menee ohi, joten elän ja hengitän ahdingon kanssa ja kohta se taas toivottavasti nostaa siipiään ja lentää tiehensä). 

Noin kuukausi sitten tapasin sattumalta  tytön, joka etsi vuokrahevosta. Juttelimme niitä näitä, totesin, että Inkoon Päivölässä asustelee mahtava ruuna ja vaihdoimme yhteystietoja. Riikka palasi asiaan jo samana iltana ja kävi kokeilemassa Masia Tiinan kanssa. Riikka ei ole vain upea ihminen vaan myös kokenut ratsastaja ja Päivölän alue on entuudestaan tuttu hänelle. Riikka ja Masi tulivat hyvin toimeen, joten Riikka on nyt käynyt liikuttamassa Masia pari, kolme kertaa viikossa. Riikka käy sekä kentällä ja maastossa, joten Masi saa liikkua vaihtelevasti. Myös Tiinan kaveri Noora on liikuttanut Masia noin kerran viikossa jo pidemmän aikaa. En oikein tiedä miten Riikan saapuminen elämäämme tapahtui näin sopivaan aikaan, mutta olen Riikan ja Nooran avusta todella kiitollinen. Masille tekee niin hyvää liikkua säännöllisesti ja nyt sen mahdollistavat kaksi upeaa ihmistä, jotka vielä tuntuvat pitävän Masista kovasti.

Annika hyppäsi tänään Thorilla ja huomenna on vuorossa hampaiden raspaus. Aika raspaukseen tuli ex-tempore, kun eläinlääkäri Minna Viitanen on tulossa tallille katsomaan muita hevosia. Mielestäni Thor on edelleen ajoittain hieman epätasainen edestä, joten haluan sulkea pois kaikki hammasvaivat. 

No comments:

Post a Comment