Thursday, November 3, 2011

Rauhallinen metsäpolku


Kävin juoksemassa pois syysahdistusta Thorin kanssa ennen raspausta tänään. Thorilla kesti hieman aikaa opetella lenkkeilyn saloihin, mutta sen jälkeen juoksimme melkein tunnin lenkin yhdessä. Kävimme ihailemassa tyyntä järveä ja vettä ja löysimme rauhallisen metsäpolun jonne eksyimme hetkeksi.


Minna Viitasen klinikan eläinlääkäri Jenni raspasi Thorin. Thorilta löytyi raspattavaa, mutta ei mitään suurempaa. Jenni totesi, että Thorilla oli hyvin vähän epätasaisuutta niin nuoreksi hevoseksi, mutta  hampaat olisi hyvä tarkistaa puolen vuoden välein. Jenni töräytti Thoriin alussa normaali annoksen rauhoitetta ja kesti tovin ennen kuin Thor siitä tokeni. Raspauskin sujui niin, että sain pidellä Thorin päätä ylhäällä.

2 comments:

  1. Ihanaa kun ihmiset osaavat tehdä hevostensa kanssa muutakin kuin ratsastaa niillä! :) Onnea muuten syysahdistuksen torjuntaan!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Anni! Kyllä se liikunta, hevosen seura ja hiljainen luonto päihittävät syysahdistuksen mennen tullen. Kun ehtii niin harvoin muuten urheilemaan, niin olen aina yhdistellyt heppailua lenkkeilyyn. Australiassa juoksin ympäri Sydneyn Centennial Parkia hevoseni Luisin kanssa. Ihana tapa viettää aikaa yhdessä;)

    ReplyDelete