Saturday, November 5, 2011

Ratsasta takaosaa

Thorin Suomeen tuonut Tiina piti tänään tunnin meille. Saimme lainata Tiinan satulaa, sillä kuten aikaisemmin mainitsin oma satulamme ei mielestäni ole paras mahdollinen omaa istuntaa ajatellen. Sinänsä sääli. sillä satula istuu Thorille todella hyvin.

Teimme paljon taivuttelua, voltteja, ympyröitä ja tempon vaihteluita. Thor tuntui heti alusta asti todella hyvältä ja ratsastustuokio oli yksi tähän astisesti parhaimmista. Thorille raspaus teki selvästi terää ja sain syvyyttä omaan istuntaani Tiinan satulassa. Eteenpäin nojaaminen väheni ja kantapäät pysyivät paremmin alhaalla. Sain paljon paremman asennon omaan keskivartaloon ja selkäranka liikkui hyvin luonnollisessa kaaressa (omassa satulassa selkä menee helposti notkolle).

Tiina toitotti useita kertoja, että ratsasta takaosaa ja se selvästi toimi. Jossain vaiheessa yllätyin itse Thorin lennokkaasta keskiravista ja laukasta. Thor kyllä osaa, oman vartalon pitäisi vain pysyä mukana. Siihen olen toki saanut kovasti apua melkein joka aamuisesta joogasessiostani. En olisi koskaan uskonut, että joogasta tulee jokapäiväinen tapa, mutta niin se vain tuntuu olevan Anun yksityistuntien jälkeen.

Tunnin jälkeen kävimme vielä kävelemässä maastossa. Olen kyllä maailman onnellisin hevosten omistaja juuri nyt.

No comments:

Post a Comment