Sunday, May 18, 2014

Melkein kahdeksanvuotias pikku prinsessa


Rakas tyttäreni täyttää kohta vuosia, mutta synttäreitä juhlittiin tänä vuonna hieman etukäteen. Perjantaina oli kaverisynttärit ja tänään vietimme upean päivän maalla ystävien ja sukulaisten parissa.

Thor on myös saanut nautiskella kesäsäästä. Saaga ratsasti tänään ja eilen kävimme rentouttavalla maastolenkillä Johannan ja Blondien kanssa.

Thor muutti jo parin päivän jälkeen takaisin kotiin Gunssanilta, koska satoi niin paljon ja Thor oli melko levoton laitumella. Thor ramppasi edestakaisin toisten hevosten laitumen vierustaa ja rauhoittui vain tallissa. Olisi tietenkin ollut parempi, jos kaikki olisivat voineet olla yhdessä laitumella, mutta en halunnut riskeerata yhden tamman ja kahden ruunan yhteenlaittoa kun kyseessä olisi ollut vain lyhyt kausi uudessa paikassa. Oli siis parempi viedä polle takaisin kotiin ja sinänsä kiva huomata miten tyytyväinen ja rauhallinen Thor on Ninan luona. Eipä tarvitse miettiä muuttamista sen koommin mihinkään, sillä parempi rauhallinen polle kotona kuin levoton polle laitumella. Ja parasta on tietenkin, että hevoset pääsevät myös Ninan luona laitumelle tällä viikolla. Nyt on jo avattu vihreä paikka totuttelua varten, joten olen niin iloinen Thorin ja Obelixin puolesta.


Ystävämme Emilia ja Lilia olivat yötä eilisestä ja kävimme heittämässä talviturkit mereen jo eilen ja nautimme sen jälkeen lohta, uusia perunoita ja parsaa. Tämän päivän lämpimän lasagnen tilasimme Adils Cateringista, sillä liha on luomua ja ostettu tilalta, jossa lehmät saavat juoksennella vapaana. 


En ole viime aikoina kuvannut ollenkaan ja olen melkein pelästynyt kameran vähäistä käyttöä. Tänään inspiraatio iski kuitenkin toden teolla ja oli oikein hauska päästä kotiin katselemaan päivän kuvia. 

2 comments:

  1. Hauskoja tunnelmia kuvissa! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Ulla! Pidin itse kuvista todella paljon. Oli jotenkin ihana valo kyseisenä päivänä.

    Mitä sulle kuuluu? Miten ratsastelut ovat sujuneet?

    ReplyDelete