Friday, May 2, 2014

Hengitä


Ja tämä hengittäminen ei nyt sitten liittynyt mitenkään hevosiin tai ratsastukseen vaan Maailman Parhaan veljeni uuteen musavideoon. Tästä pääset kuuntelemaan Kim Heroldin uusinta singleä Hengitä. Mitä tykkäät? Me tykätään ainakin Ellan kanssa kovasti ja olen NIIN YLPEÄ rakkaasta veljestäni. 

Copyright Ilse Siekkinen

Vaput on juhlittu, perjantaina naapureiden seurassa ja eilen oltiin veneellä keskustassa koko päivän. Kotimatkalla saimme sitten poliisiilta eskortin takaisin satamaan, koska moottori jysähti kesken matkan. Hauskaa lasten mielestä:)


Tänään päivä vierähti talleilla. Ensin Thorin kimpussa ja sen jälkeen Ecan luona. Hassunhauskoja tyyppejä molemmat eikä tahdo keskittyminen riitää muuhun kuin ruohon toljottamiseen. Ja mahtoi Eca hieman ihmetellä rakeiden alastuloa, mutta ei korvaakaan letkauttanut. Hieman on vielä kilojen osalta lisäämistä, mutta hiljaa se hyvä tulee. Kohta molemmat pollet pääsevät laitumelle ja pääsen nauttimaan kesästä enkä stressaa tuntitolkulla vihreään totuttelemista. Gunssanilla on aina ollut niin helppoa, kun siellä hevoset tottuvat ikäänkuin itsestään ruohon tuloon ja ovat jo nyt laitumella.

4 comments:

  1. Tykkäsin myös tuosta uudesta biisistä, helppoa kuunneltavaa. Letkeää kesämusaa :) Aurinkoa kevääseen.

    ReplyDelete
  2. Jee, kiva kuulla. Aurinkoa myös sinun kevääseen Kristiina:)

    ReplyDelete
  3. Meilläkin päin tykätään Kimin uudesta biisistä todella paljon! :)

    ReplyDelete