Thursday, October 22, 2015

Tee mahdottomasta mahdollista


Kun tämä on näkymä "toimistosta" on se todellinen toteutunut unelma. Yksi unelmistani on ollut tehdä töitä Helsinki International Horse Show -organisaatiossa ja nyt se unelma on toteutunut. Olen tämän syyskauden saanut järjestää ihanaa Ladies Night -tapahtumaa ja saanut olla mukana näkemässä ja kokemassa Horse Show:n tunnelman alusta loppuun asti. 

Tänään aloittamani Chi Therapeutics RYT 200 -joogaopettajakoulutus on asia josta olen uneksinut jo vuosia, mutta en ajatellut toteuttavani koulutusta pitkään aikaan. Muistan kun luin Katri Syvärisen blogia joulukuussa 2014 ja hän kirjoitti näin: 

"Joogaopettajakoulutus oli minulle se epämääräinen ajatus, joka aina aika ajoin pompahti mieleeni ja jota vuosia painoin takaisin piiloon, koska en pitänyt sen toteutumista mahdollisena. Mutta niin siitä vain tuli totta. Koulutuksen aikana pian vaikeimpien hetkien jälkeen tuli aina se onnistuminen, joka kertoi minulle, että olen oikealla tiellä."
Mietin kirjoitusta lukiessani miten rohkea Katri on ja miten hän on vain lähtenyt toteuttamaan unelmiaan. Ajattelin blogia lukiessani, että voi kun minäkin joku päivä kouluttautuisin joogaopettajaksi, mutta ajattelin, että se ei olisi mahdollista. Aika usein mahdottomasta tulee kuitenkin mahdollista kun uskaltaa heittäytyä ja antaa elämän virran viedä. Olen nyt täysin vakuuttunut siitä, että meillä kaikilla on oma kutsumuksemme elämässä ja kun saamme tehdä sen äärellä töitä on aamuisin aina todella mukava herätä. 

Syvärisen upeita sanoja vielä lainaten: 

"Mutkuttelu on helppo vaihtoehto. Se ei vaadi rohkeutta, heittäytymiskykyä, luottamusta tai luovuutta. Silloin saa siirtää vastuun olosuhteille, joita pitää oman kutsumuksensa seuraamisen esteenä.
Entä jos kuitenkin jättäisit seuraavan mutkun väliin ja antaisit elämäntehtävällesi mahdollisuuden?"

Lue myös:
Kauppalehti: "Hevosia harrastavista tytöistä tulee aikuisena keskimääräistä parempia johtajia"

2 comments:

 1. Oi, olisipa hienoa olla töissä siellä ja nähdä koko homma alusta loppuun! Ei teillä kaivata ensi vuodelle innokkaita vapaaehtoisia? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anni!

   Tottakai tarvitaan. Ilman kaikkia uskomattomia vapaaehtoisia työntekijöitä ei Horse Showta olisi olemassakaan.

   Laita viestiä kiaherold@hotmail.com, niin saan sun yhteystiedot ensi vuotta ajatellen.

   Delete