Thursday, October 1, 2015

Raukealla tuulella


Thor oli tänään taas ihanan raukealla tuulella kun tulin tallille. En osaa oikein kuvailla tunnetta, mutta Thor voi jotenkin erityisen hyvin. Ihan kuin Thorilla olisi joku ahdistus helpottanut tai joku kiputila rauhoittunut. Ihan kuin neljä kuukautta pihatossa olisi tehnyt ihmeitä sekä fysiikalle että mielelle. 

Thor on lihonnut, rauhoittunut eikä kavio- tai hammasongelmista ole tietoakaan (kop kop). Vaikka kävelimme vain eilen Thor oli täysin mun mukana tänään eikä yhtään hysteerinen. Boomer-koira toki rauhoittaa Thoria, mutta jotenkin tuli vain super hyvä olo koko päivästä tänään. Aamulla kävin näyttämässä yhdelle lääkärituttavalle sormea ja hän totesi, että se näyttää oikein hyvältä. Kielsi tietenkin ratsastuksen vielä noin viikon ajaksi, mutta minua helpotti vain tieto siitä, että sormessa tuntui kaikki jänteet olevan paikallaan. 


Läksimme siis Jannikan estetunnille Thorin ja Boomerin kanssa. Jannika laittoi vain kolme estettä joita hypättiin. Keskityttiin vain hyvään tahtiin ja lopulta hyppättiin yli metrin okseria. Tunne oli huikea. Thor hyppäsi todella hyvin ja tunsin oikein miten kaviot tömähtivät maahan esteeltä laskeutuessa. 


Kotimatkalla päästelimme kunnolla irti sänkkärillä ja kotipihalla harjoittelimme irtioloa ja kiinniantamista. Sitä kun voi harjoitella maalla.:) 

Nyt on sellainen ihanan väsynyt olo joka tulee raikkaasta ilmasta ja pitkästä maastolenkistä. Myös Boomer on todella naatti ja vietämme vain koti-iltaa Ellan ja Boomerin kanssa hyvän ruoan parissa.

No comments:

Post a Comment