Wednesday, October 21, 2015

Kiitos Son of Thor!


Kiitos siitä, että olet tullut elämäämme. Vaikka olen aina toivonut omaa hevosta en ikinä osannut arvata, että elämääni saapuisi sellaiset hevosihmeet kuten Masi ja Thor.

En myöskään osannut arvata minne kaikkialle sinä Thor minut veisit: maailmanluokan areenalle tuhannen ihmisen eteen.

Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että saan kokea oman hevoseni kanssa kaikenlaisia asioita. En osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta mikä minut vallitsi eilen kun saimme oman karsinan jäähallin parkkipaikalta. Ai että mikä fiilis.

Kiitos Son of Thor siitä, että valitsit juuri minut. Olen oppinut itsestäni enemmän kuin olisin ikinä voinut tämän elämän aikana kuvitella oppivani.

Ja McLeanin sanoja vielä lainaten:

"Sitä olen ihmetellyt usein, että miksi ne ihmiset, joille eläinten hyvinvointi on elämässä asia numero yksi, ovat usein myös heitä, jotka ovat kaikkein ilkeimpiä kanssaihmisiään kohtaan?" (lähde: hevosurheilu.fi)

On häkellyttävää huomata miten paljon negatiivisia asioita ihmiset löytävät kaikesta ja miten paljon haukutaan netissä. Miten ihmeessä kenelläkään on sellaiseen a) aikaa tai b) energiaa. Eikö olisi paljon hauskempaa yrittää löytää asioista positiviiset puolet. Jotenkin elämä on vaan niin paljon helpompaa sillä tavalla.


Viikonlopun Horse show lähestyy ja samalla koordinoimani Ladies Night -tapahtuma. Olen myös kouluttautumassa joogaopettajaksi, joten kaiken vapaa-ajan tällä viikolla olen koulutuksessa. Tulossa on kuitenkin kirjoitus siitä miten valmistauduimme Thorin kanssa tilaisuuteen, parhaita paloja 4 Your Horse -seminaarista ja erillinen postaus Kari Vepsän ja Thorin My Way -esityksestä.

4 comments:

 1. Ihanaa Kia, olisi ollut niin siistiä päästä katselemaan teitä. :) Postusta odotellessa! :)

  Piti jo aiemmin sanoa, että temppiä joogaohjaajan uralle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Ulla. Ajattelin ensin kirjoittaa, että joogaohjaajakoulutus on vain täydennystä hevosteluun ja valmentamiseen, mutta eihän sitä ikinä tiedä minne elämä vie. Nyt kun on uskaltautunut tekemään enenevin määrin sitä "omaa juttua", tuntuu että asiat vain rullaavat oikeaan suuntaan.:) Mitä sulle kuuluu?

   Delete
 2. Voi, Thor oli livenä aivan upea! Niin kaunis ja viisas katse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Susanna. Thor on kyllä aivan ihana hevonen.:)

   Delete