Sunday, October 25, 2015

Naisten iltamista lonkkamaljoihin

 
Tämä viikko on ollut huikea. En muista milloin viimeksi olisi ollut näin kiireistä, mutta vaikka olen ollut menossa aamusta iltaan on energiaa edelleen muille jakaa.

Tiistaina olimme mukana 4 Your Horse -seminaarissa Thorin ja Jannikan kanssa ja perjantaina ja lauantaina olin jäähallilla järjestämässä Ladies Night -tapahtumaa. Torstaina ja tänään osallistuin Chi Therapeutics RYT 200-joogaopettajakoulutuksen ensimmäiseen koulutukseen.

Ladies Night oli aivan ihana tapahtuma ja olen niin onnellinen, että olen saanut olla mukana järjestämässä naisille suunnatut hemmotteluillat Horse Show:n yhteyteen. Aina välillä ehdin myös kurkata areenalle, mutta suurimman osan ajasta vietin toisen kerroksen Brewer Streetillä.

Joogaopettajakoulutus on todellinen unelmien täyttymys ja olen jo parilta päivältä saanut aivan uskomattomia kokemuksia. Tänään opiskelimme anatomiaa ja miten kaikkien ihmisten ruumiinrakenteet ovat erilaiset. Tiesitkö esimerkiksi, että olkavarren (olkapään ja kyynärnivelen) välinen pituus vaikuttaa siihen onko mahdollista seistä päällä ilman apuvälineitä. Jos ihmisellä on lyhyet kädet eli lyhyt matka olkapäästä kyynärniveleen seisoo hän sananmukaisesti päällään eikä tarkoituksenomaisessa käsillä tuetussa päällä seisonnassa.

Opiskelua, opiskelua


Tällainen pieni tietoisku uuden viikon alkuun. Tämän päivän pitkät venytykset tekivät kyllä tepposensa. Mieli on todella virkeä ja positiivinen ja energiaa olisi muille jakaa.

Kiitos vielä kovasti kaikille, jotka olivat mukana auttamassa Ladies Nightin järjestelyissä, tuottamisessa ja tapahtumassa muuten vain nautiskelemassa iltojen annista. Erityiskiitos Annika Grandellille, joka huippukakkujen lisäksi tekee uskomattoman upeita visuaalisia ilmeitä. Ilman häntä ei Ladies Night olisi näyttänyt näin hyvältä.

Rakas tyttäreni oli jättänyt tämän sängylle. 


Ja super iso kiitos Benjaminille ja Kimille, jotka koko tämän viikon ovat auttaneet Ellan kanssa. Tämän viikon aikataulus ei vain mitenkään olisi ollut mahdollinen ilman teitä.

Lue myös: 
Heidin nelivedot: Helsinki International Porsce Horse Show 2015
Ratsastus.fi: Naisten illan tunnelmaa
Voitto kotiin: Videopostaus Horse Showsta

2 comments: