Tuesday, October 6, 2015

Parantava hoito

Copyright Johanna Ahlström

Pari vuotta sitten Satu Tuomela piti hetken kiinni olkapäistäni joogatunnilla ja puhui energioista. Tunnin jälkeen hän antoi käyntikortin henkilölle, joka voisi vahvistaa energiakenttääni ja muistan miten kortti kulki mukanani pitkään. Mietin aina miten ottaisin yhteyttä ja kävisin kyseisellä henkilöllä, mutta en koskaan saanut sitä tehtyä. 

Keväällä tapasin Auli Nissisen Lauttasaaren Merijoogassa. Auli kertoi tekevänsä energiahoitoja Inspirit Healing -yrityksensä kautta ja päätin varata ajan. Kuten edellisellä kerralla en saanut sitä tehtyä enkä miettinyt asiaa sen koommin. 

Syyskuussa Auli oli juuri lähtemässä, kun saavuin joogatunnille ja varasin hetken mielijohteesta ajan. Oli sellainen olo, että nyt oli oikea hetki ja jotenkin olin siihen valmis. 

Tänään kävin Aulin hoidossa rankan joogatunnin jälkeen ja se oli elämää mullistava kokemus. 

"Uskon, että todellinen tasapaino elämässä luodaan kehon, mielen ja hengen yhteistanssista. Energia on jatkuvassa liikkeessä ja puhdas virtaus luo terveyttä ja hyvinvointia." - Inspirit Healing

Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa minulla on eheämpi olo. Ihan kuin energia pääsisi virtaamaan koko kehon läpi. Ei tätä voi oikein selittää, mutta jos vain jotenkin ajattelet, että kaipaat apua oman mielen ja fyysisten lukkojen avaamiseen, niin kannattaa ehdottamasti kokeilla tällaista hoitoa. 

Ensimmäistä kertaa ymmärsin myös todellisen mielen vaikutuksen fyysisten lukkojen syntymiseen. Miten tärkeätä onkaan levollinen mieli jotta oma fyysinen olemuksemme olisi mahdollisimman voimakas, mutta samalla rento. 

Kuva on rakkaasta Blondi hevosesta. Blondi on ollut läsnä elämässämme vuosia ja tänään vietin aikaa ystäväni Johannan ja Blondin seurassa. Ratsukon työskentely oli kaunista, lempeää ja hyvällä tavalla täynnä positiivista energiaa.

4 comments:

 1. "Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa minulla on eheämpi olo. Ihan kuin energia pääsisi virtaamaan koko kehon läpi. Ei tätä voi oikein selittää, mutta jos vain jotenkin ajattelet, että kaipaat apua oman mielen ja fyysisten lukkojen avaamiseen, niin kannattaa ehdottamasti kokeilla tällaista hoitoa. "

  Oletko koskaan kokeillut kraniosakraali-hoitoa? Oman ratsastusonnettomuuteni jälkeen kun kroppaani yrittivät korjata fyssarit kuin osteopaatit tuloksetta, sain merkittävän avun kraniosta ja tuo kirjoittamasi lause pätee myös siihen! :) Sitä ei oikein voi kuvailla miten jo ensimmäisellä kerralla joku niin iso lukko aukesi että tuntui kun suuri aalto olisi kulkenut kroppani läpi ja mieleni oli jälleen yhdistty läpi kropan, päästä varpaisiin.

  Eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi, vaikuttaa mielenkiintoiselta! Jään seuraamaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Liza!

   Todella kiva kuulla, että eksyit blogini pariin. Toivottavasti viihdyt täällä pitkään.:)

   Itse asiassa kraniosakraaliterapia hoitomuotona on todella tuttua. Törmäsin siihen ensimmäistä kertaa vuonna 2012, kun Pekka Kannus hoiti Thoria ja minua Inkoossa. Olen sittemmin myös kouluttautunut sillä saralla.

   Rakastan kraniosakraaliterapiaa ja saimme siitä molemmat Thorin kanssa kovasti apua. Aika samoja elementtejä löysin tästä ja kraniosakraaliterapiasta hoitomuotona, mutta tämä energiahoito oli minulle täysin omanlainen kokemus ja tajunnan räjäyttävä. En kuitenkaan usko, että olisin ollut siihen "valmis" ilman kaikkia muita hoitoja.

   Sinänsä kun tutustuin ensimmäistä kertaa kraniosakraaliterapiaan oli myös se tajunnan räjäyttävä kokemus.:) Varmaan aika samoja elementtejä haetaan ja eri ihmiset hoitavat eri tavalla. Suosittelen kokeilemaan tätä energeettistä hoitomuotoa, jos sait kraniosakraali-hoidosta apua. Olen ihan varma, että tykkäisit.:)

   Täältä löytyy linkit kraniosakraaliterapia-aiheisiin blogikirjoituksiin:

   http://bit.ly/1Wd1ruG

   Delete
  2. No aivan, huippua :) Meillä kävi myös niin että ensin kun sain siitä itselleni apua, on hevosiani hoidettu, ja mikä onni että meillä sama käsittelijä hoitaa minut sekä hevoset. "Sun hevosessa on tämä vinossa koska sussa on tuo ja tämä..." jne muuta yhtä karua totuutta tulee julki.. hehe :) Kiitos linkistä!

   Delete
  3. Jep, nämä hoidot ovat oikea totuuden torvi, mutta mikäs sen parempaa.:)

   Delete