Tuesday, October 13, 2015

Pikkutytön unelmaNäistä hetkistä haaveilee pikkutyttönä ja yhtäkkiä huomaa istuvansa keskellä unelmaansa. Laiduntava hevonen vieressä, koira joka nyhtää ruohoa ja juoksee iloisena ympäriinsä ja luonnon tuoma rauha.Thor ei ikinä ole ollut näin rauhallinen ja mun mukana. Kävelimme rannan kautta pellolle treenaamaan ja vietimme siellä pitkän tovin. Boomer odotti jälleen nätisti, kun ratsastin Thorilla ja sen jälkeen lähdimme yhdessä kotimatkalle. Thor maailman rennoimpana ja Boomer iloisena edellä. Elämän rikkautta suurimmillaan. Olen niin uskomattoman kiitollinen näistä hetkistä. Kiitos!
4 comments:

 1. Niin ihanaa miten näistä sun postauksista huokuu aito onni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Anna. On kyllä ollut niin upea kesä ja syksy.

   Delete
 2. Tekstit täydentävät kuvien tunnelmaa ja toisin päin. Elämän ihania hetkiä! Kiitos Kia kun jaoit ne kanssamme. Minullakin oli eilen suupielet korvissa ratsastustunnin jälkeen. Ne hetket, kun kaikki sujuu - ihan huippua! Mielellään niitä hetkiä saisi tulla useamminkin, tai saisivat kestää pidempään... ;-) Toisaalta, harvakseltaan tulevat tähtihetket tuntuvat sitäkin arvokkaamilta.

  Nautitaan syksyn väreistä ja ihanista tuoksuista!
  Maarit L.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kuulla, että ratsastustunti sujui hyvin. Se on vaan maailman mahtavin fiilis, kun onnistuu hevosen kanssa yhdessä.

   Ja kyllä se niin on, että niitä hetkiä saisi olla useamminkin. Tuntuu siltä, että näistä hetkistä on saanut nauttia nyt oikein erityisen paljon tämän kesän ja syksyn. Siitä olenkin niin uskomattoman kiitollinen. Hevosenomistajana kun tietää, että mikään ei ole yhtä varmaa kuin epävarmaa.

   Nautitaan tosiaan tästä uskomattomasta syksystä ja kirpeydestä!

   Kia

   Delete