Thursday, November 27, 2014

Kun joulu on ovella

Hippola avaa joulukalenterinsa ja uusi Hippola avaa 25.12. ovensa. Hippolan joulukalenteri on hiljaa hiipinyt sivustolle upeiden palkintojen kera ja jouluaattoon asti Hippola arpoo päivittäin yhteistyökumppaneiden sponsoroiman tuotteen tai palvelun: pääpalkintona 24:nen luukun takana pilkottaa Karolina Liuksialan ja Nipsu Porthan-Brodellin yksityisvalmennukset!

Muut päiväkohtaiset palkinnot julkistetaan puoliltaöin Hippolan etusivulla. Joulukalenterin arvonta suoritetaan päivittäin kello 20 ja siihen osallistuvat kaikki Hippolaan rekisteröityneet käyttäjät.

Uudistuneen Hippolan kautta on mahdollista lukea Hippolaan bloginsa lisänneiden käyttäjien blogeja. Voit lisätä oman hevosharrastusta käsittelevän Blogger-blogisi Hippolaan rekisteröitymällä sivun yläpalkissa olevan linkin kautta. Joulukalenterin sulkeuduttua Hippolaan päivittyvät kaikkien rekisteröityneiden blogien uusimmat postaukset. Hippola-käyttäjät voivat äänestää postauksia joko peukuttamalla niitä ylös- tai alaspäin. Eniten suosiota ja keskustelua aikaan saaneet blogit nousevat automaattisesti Hippolan etusivulle.

2 comments:

  1. Ihmettelen sitä, miksi pitäisi olla Blogger-blogi. No valtaosa onkin, en ole itseni lisäksi törmännyt juurikaan Wordpressin käyttäjiin.

    ReplyDelete
  2. Hei Ellikki!

    Koska tosiaan suurin osa hevosblogeista ovat Blogger-blogeja ei hakua WordPress -blogeihin ole ainakaan vielä tehty. Infoan heti mikäli sellainen toteutetaan.

    Ihanaa alkavaa joulukuuta!

    ReplyDelete