Sunday, August 2, 2015

Suuri saavutusViime kesänä lähdimme ensimmäistä kertaa Ellan innoittamana uimaan Ellan ja Thorin kanssa. Muistan miten Thor yllätti minut täysin ja lompsi veteen kuin vanha tekijä. Hieman Thoria kuitenkin hermostutti uusi tilanne ja lähellä liikkuvat veneet, joten siitä lähtien ollaan totuteltu veteen ja pikku hiljaa Thor on rauhoittunut ja vaikuttaa nauttivan uintituokioista.

Koska Thor on todella nopea olen tehnyt kaiken tähän asti maasta käsin. Viime kesänä lapset saivat käydä selässä, mutta oma uiminen selästä käsin tuntui vielä melko mahdottomalta idealtaKoska Thor asuu nyt niin lähellä kotia ollaan tänä kesänä ehditty totuttelemaan todella hyvin veteen ja pari viikkoa sitten nostin Ellan ensimmäistä kertaa Thorin selkään pidemmäksi aikaa. Thor oli ensin hieman häkeltynyt, mutta rauhottui nopeasti ja Ella sai istua Thorin selässä, kun Thor ui lyhyitä pätkiä ja loiski vettä.Pari päivää sitten oli lämmin ja aurinkoinen päivä ja Thor oli kovin raukealla tuulella. Päätin ensin ottaa satulan ja lähteä veteen kävelemään, mutta päädyinkin lopulta satulatta ratsastamaan Thorin rantaan. Pari kertaa Thor katseli ja ihmetteli, mutta sen jälkeen käveltiin vedessä ja uitiin pitkiä pätkiä.


Olin hieman hämilläni koska olin kuvitellut askeleet vedessä jotenkin suuremmiksi, mutta tuntui erityisen mukavalta ja tasaiselta uida vedessä (olen aikaisemmin vain käynyt pulikoimassa hevosten kanssa, en ikinä uimassa asti.)Täytyy sanoa, että tämä on yksi suurimmista saavutuksistani hevoseni kanssa. Ei vain se, että pääsimme uimaan asti. Thor meni uimaan mielellään ja todella rentona ja rauhallisena. Olen siitä niin onnellinen. Uskomattomia kokemuksia kaiken kaikkiaan ja kertoo siitä, että pikku hiljaa luottamus välillämme vahvistuu ja voimme nauttia toistemme seurasta täysin siemauksin.


No comments:

Post a Comment