Friday, February 14, 2014

Psyykkinen valmennus


Ehkä se on se ikä, tai viisastuminen muuten vain, mutta uskon olevani vasta polun alkutaipaleella mitä tulee ratsastukseen ja omaan psyykkiseen ja henkiseen tilaan. On niin paljon opittavaa ja vaikka hoidan omaa fysiikka parhaani mukaan arjen aikataulujen puitteissa ei henkistä hyvinvointia kannata sivuuttaa.

Melko hyvä esimerkki tästä oli jäsenkorjaaja Annikan tapaaminen Inkoossa syyskuussa. Jäseniä piti korjailla, mutta siinä korjailtiin sitten myös aika paljon muuta.

Lähden nyt islanninhevospiireissä tunntetun askellajiratsastuksen maajoukkuejohtajan Anna Andersénin kanssa valmentautumaan ja toivottavasti kehittymään paremmaksi ihmiseksi, äidiksi ja ratsastajaksi. Olen huono asettamaan tavoitteita ja mieleni on oikukas, joten tästä tulee varmaan mielenkiintoinen matka, jonka aloitan 1.3. Riihimäen uimahallin kokoustiloissa. Psyykkistä valmentautumista jatkamme kevään Anna Andersénin vastaanotolla Kirkkonumella maaliskuusta alkaen.

Anna Andersén toimii psyykkisenä valmentajana valjakkokuskien maajoukueelle ja on pidettu luennoitsija. Vaikka Anna erikoistuu ratsastukseen lajina, hän haluaa kuitenkin yksityisvastaanoton kautta työskennellä myös monen muun urheilulajin edustajan kanssa.

3 comments: