Monday, February 17, 2014

Ikävä iski

Kuva: Tiina Wright
 
Kova kaipuu iski juuri nyt. Sain Tiinalta kuvia ja haluaisin niin vain ajaa Masin luokse ja heittäytyä Masin kaulan ympärille. Lähteä maastoon käyskentelemään ja laukata pelloilla Masin voimakkaat askellukset allani.

Onneksi on muita hevosia joiden kaulaan saan heittäytyä, mutta kukaan ei ikinä tule korvaamaan meidän komeaa Masia.

10 comments:

 1. Se ikävä iskee välillä niin kovaa.. :( Ykslöitä kun ovat, niin jokainen jättää oman jälkensä. Toiset vahvemman, kun toiset. :)

  ReplyDelete
 2. Masi oli kyllä niin hieno. :) Hali sinne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ulla;) Miten ratsastelut ovat sujuneet?

   Delete
 3. Meille on kuulunut ihan hyvää, kun Taavi on asunut koko syksyn ja talven pienessä pihatossa ja on ollut vapaalla heinällä.
  Nyt se otti tosin jostain syystä vähän takapakkia mahansa kanssa (ehkä liikunnan lisääminen tai joku uusi ruokinnassa), mutta on jo parempaan päin ilmeisesti. :)

  ReplyDelete
 4. Helpottaakohan ikävä ja kaipuu koskaan? Pelottavaa. Haleja sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se helpottaa eikä se ole sellaista pelottavaa ikävää koska parempaa elämää emme olisi voineet yhdessä saada. Ja jotenkin tuntuu siltä, että Masi on koko ajan läsnä. Eilen iski vain extra suuri ikävä;)

   Delete
  2. Ja tietsä Jilla, vaikka ikävä ei helpottaisi niin siihen tottuu. Jollain ihmeen tavalla.

   Delete
 5. Minusta se ikävä vaihtuu ehkä sellaiseksi kauniiksi ja hiljaisemmaksi kaipaukseksi ajan kanssa. :) Tottakai sitten välillä tulee niin ikävä, että itkettää.

  ReplyDelete
 6. Ratsastelut ovat sujuneet vaihtelevasti. ;) Aina on yhtä ihanaa, mutta lopputulos vaihtelee. Toisinaan tuntuu, etten saa hevosta taipumaan ja välillä (niinkuin viime tunnilla) tulee ahaa-elämys, kun saankin hepan asetettua jotenkin ja taipumaankin hieman. Asetus on aika kinkkinen juttu. :D Viimeksi menin ilman jalkkareita ympyrällä ravia asettaen ja sain niin hyvin tuntuman, täytyy enemmän mennä ilman jalustimia. Näihin lopputuloksiin vaikuttaa toki vaihtuva hevonen aika oleellisesti. :) Estetunnit on ollut huippuja, niitä saisi olla enemmän. :)

  Olisi niin ihana käydä useamman kerran viikossa, oon satunnaisesti käynyt normitunnin lisäksi myös pientyhmätunnilla. Kuukauden päästä olisi koulutehokurssi, jonne tekisi mieli. Toukokuun istuntakurssille paikka on jo varattuna. :)

  ReplyDelete