Thursday, January 17, 2013

Jonglöörausta parhaimmillaan


Kengittäjämme soitti eilen (miettikää, kengittäjä soitti mulle) ja kysyi jos hän voisi kengittää Thorin jo tänään (Riikka kävi näyttämässä Thoria sunnuntaina, mutta takakaviot olivat edelleen liian lyhyet). Eli ei kuin jonglööraamaan. Päivän työt hoidettiin pitkälti puhelimitse ja satulahuoneesta käsin. Äiti haki Ellan ja Ellan kaverin eskarista. Minä kiirehdin Thorin kanssa pellolle ennen kengitystä ja saimme seuraa Ninasta ja Estellestä. Vaikka eilen vielä mietin miten saisin kaiken järjestäytymään, niin minusta on kehkeytynyt viime vuoden aikana jonglöörauksen huipputekijä. Heittäkää mitä palloja vain, niin saan ne kyllä lentämään.

Nina yritti pois kuvasta, mutta ei ihan onnistunut. 

Ja olen myös ehtinyt urheilla tällä viikolla. Tiistaina kävimme pitkällä kävelyllä pimeässä luonnossa Thorin kanssa ja rakas veljeni piti minulle yksityistunnin kuntosalilla eilen. Huomenna on aikainen herätys Hot joogatunnille Mankkaalle.

Thor saa viettää vapaapäivää huomenna, sillä lauantaina Tiina hypyttää minua Masilla ja Thorilla ja sunnuntaina on jälleen aikainen herätys Iian valmennukseen.

Upeasti käyttäytyvä Thor

Tässä oli mielestäni todella osuva, koripalloilija Michael Jordanin Every damn day! -video.

 

2 comments:

  1. Missä tallilla sun hevoset on? Näyttää tutulta paikalta mutta en saa päähän että mikä talli toi on :D

    ReplyDelete
  2. Moi, Masi asuu Gunssanilla ja Thor Stall Lillungs nimisessä tallissa. Tämä talli on Staffansbergin talli ja käyn siellä kengittämässä Thorin. Tesello vietti suurimman osan elämästään kyseisessä tallissa ja Masin kanssa ollaan myös asusteltu siellä. Aivan ihana talli, ihmiset mukavia ja hyvät puitteet.

    ReplyDelete