Sunday, October 2, 2011

Yllätyksiä täynnä

Masi ja Pena hiekkatarhassa.

Ida ja Lisi sijoittuivat Ehon estekilpailuissa lauantaina 70 cm toiseksi ja 80 cm viidenneksi. Annika ja Ida saapuivat tallille hymy huulilla eikä voinut muuta kuin hymyillä takaisin. Tytöt tekevät kovasti töitä kehittyäkseen ratsastajina ja heillä on mukava tapa käsitellä hevosia. Molempien istunnan kanssa on tehty paljon töitä, joten oli mahtavaa nähdä Annika ja Lisi tunnilla tänään. Annikan istunta on parantunut huimasti ja Lisi liikkui rentona ja kauniissa muodossa.
Annika ja Lisi sunnuntain tunnilla.

Ossin ja Eemelin maastoseura on yllätyksiä täynnä. Viimeksi saimme seuraa Suskista ja Blondista ja tällä kertaa mukaan tulivat Caty, Obelix, Sofia ja Velmu. Ja Sofian söpö koira. Jatkoimme hieman pidemmän lenkin Ossin ja Eemelin kanssa ja hauskaa oli jälleen kerran ja sää oli mitä mainioin. Tampajalla menimme Thorin kanssa maastoon kävelemään ja menimme puomeja kentällä. Perjantaina Tiina (joka toi Thorin Suomeen) piti meille tunnin ja teimme paljon temponvaihtoja ja saimme työskennellä oikein kunnolla. Thor oli tasainen ja hyvän tuntuinen. 

Ossi ja Emil maastossa.

Tänään olimme Mian tunnilla Thorin kanssa ja ratsastin alku- ja lopputunnin ilman jalustimia. Mia korosti vatsalihasten käyttöä kuitenkin jännittämättä pakaralihaksia. Ilman jalustimia ratsastaminen teki hyvää istunnalle, sillä Thorin jännittyessä en päässyt nousemaan ylös jalustimille seisomaan vaan jouduin käyttämään vatsalihaksia ja keskittymään istunnalla ratsastamiseen. Mia laittoi pari puomia molemmille pitkille sivuille ja sen jälkeen meno oli aika levotonta ja omasta hyvästä alkuistunnasta ei enää ollut jälkeäkään. Tunnin lopussa Thorin vasen laukka oli kuitenkin ajoittain todella hyvän tuntuinen. Thor kantoi itseään hienossa muodossa ja liikkui koko rungosta läpi.

Masi ja Pena piehtaroivat.

No comments:

Post a Comment