Sunday, October 23, 2011

Jännittävä päivä

Anna-Julia Kontio 
Mahtava show ja upea tunnelma tänään Hartwall areenalla, kun Nina Fagerström sijoittui neljänneksi ja Malin Bayard ratsasti kolme viimeistä estettä ilman jalustimia (katso video). Kiinnostavaa oli myös seurata 4- ja 5-vuotiaiden hevosten esittelyä ja arvostelua. Kauniita ja uljaita ratsuja ja hienoa suomalaista ratsastusta. Saamme suomalaisina olla ylpeitä suurista lupauksistamme ja hienon näköiosestä ratsastuksesta.

Nina Fagerström
Suurin suosikkini on kuitenkin Christian Ahlmann. Pidän hänen levollisesta ja tasaisesta tyylistään. Ja Bayardia ei voi olla ihailematta. Hänellä on kaksi pientä lasta kotona ja hän ratsastaa niin kevyesti ja hienosti ja hänellä on upea vartalon kontrolli. Se, että sinä melkein tiput, vedät itsesi takaisin satulaan ja ratsastat kolme 160 cm korkuista estettä ilman jalustimia vaatii juuri sitä. 


 


Jännittävin uutinen oli kuitenkin Tiinan tekstiviesti naistenklinikalta. Synnytys käynnistetään tänään tai huomenna enkä voi mitenkään ymmärtää että rakas ystäväni, jonka kanssa on jaettu monet ilot ja surut saa oman päivänsäteen elämäänsä.


Kuvat: Copyright Kia Herold ja Benjamin Gripenberg. Kuvat ovat lauantain Grand Prix - näytöksestä.

No comments:

Post a Comment