Tuesday, October 4, 2011

Ella opettelee ohjaamaan


Ella ratsasti tänään Cocolla ja Lisillä. Nauru raikui jälleen maneesin seiniä pitkin, kun Ella sai ravata lyhyitä pätkiä. Ella käveli myös itsenäisesti Lisin kanssa ja jossain vaiheessa ohjaaminen eri suuntiin sujui oikein hyvin. Onneksi on niin kivoja poneja joiden kanssa harjoitella. Tuntuu paljon turvallisemmalta laittaa Ella ponin selkään, joka on jo entuudestaan tuttu.

Teimme jälleen perusasioita Mian tunnilla ja sain taas aloittaa tunnin ilman jalustimia. Vaikka ajatus ei aina ole mukavin, niin kyllä oma istunta löytyy aivan eri tavalla ilman jalustimia ja suurimman eron huomaan Thorin liikkeessä. Siirtymiset olivat tänään tasaiset jopa hieman vaikeammassa oikeassa kierroksessa.

Mia otti jälleen puomit esille tunnin puolessa välissä ja tänään puomien ylitys tuntui jo aika luontevalta ja Thorin askellus oli tasaisempi sekä ravi- että laukkapuomeilla.

Ilmoittauduin myös tänään Jenny Kainulaisen estekurssille 24-26.10. Olen hieman jännittynyt jo nyt ja todella innostunut siitä, että pääsen Thorin kanssa treenaamaan muualle. Olen niin monta vuotta katsonut ja haaveillut kursseissta, joille olisin halunnut osallistua ja nyt minulla on siihen vihdoinkin mahdollisuus oman hevosen kanssa.

No comments:

Post a Comment