Wednesday, October 12, 2011

Yhteistä aikaa


Ella ratsasti tänään Bellalla ja ihana Iiris tuli mukaan maneesiin taluttamaan. Ellalle se sopi tietenkin mainiosti, sillä Ella voisi viettää kaiken ajan tallilla Iiriksen, Annikan ja Iidan seurassa. Ratsastustuokio sujui oikein hyvin ja Ella meni ensimmäisiä puomeja Bellan kanssa. Ella kysyi, josko hän voisi hypätä Bellan kanssa pientä estettä, mutta totesin vain, että jos ensin opeteltaisiin nuo perustaidot..... Mahtavaa toki, että innostuneisuutta riittää.



Mahtavinta koko illassa oli kuitenkin Bellan ja Mannen jälleennäkeminen. Bella ja Manne olivat aikaisemmin tarhakavereita ja äänet, jotka Bella päästeli, kun sai nuuhkia Mannea olivat aivan mahtavat (sain valitettavasti tallennettua videolle vain lyhyen osuuden tuosta upeasta tuokiosta). Kuulosti siltä, että Mannen tapaaminen oli suurin nautinto ikinä ja Mannen omistaja Sari-Anne sanoi, että Manne ei ollut keskittynyt ollenkaan sen jälkeen kun Bella asteli sisään maneesiin uljaalla olemuksellaan. Se siis siitä, että hevoset eivät muista tai kommunikoi keskenään.



Annika ja Thor hyppäsivät tänään toisen kerran Amandan estetunnilla ja kuten videosta näkyy Thor tuli hyvin esteille, liikkui tasaisessa, hyvässä laukassa eikä katsonut mitään erikoisesteitä. Innostuneena katselin menoa ja odotan ensimmäistä yhteistä hyppelykerta. Olen niin ylpeä molemmista viisivuotiaistani tänään.



Ihana Iiris ja Coco-poni.

No comments:

Post a Comment