Wednesday, October 8, 2014

Yin and Yang


Tutustutimme mustan ja valkoisen Ellan kanssa toisiinsa viime viikonloppuna. Illalla Ella kyseli sängystä yhtäkkiä, että jos maailmassa ei olisi muita värejä kuin musta ja valkoinen niin minkä värin valitsisin. Vastasin että valkoisen. Johon Ella tokaisi, että silloinhan sinä äiti valitsisit Ecan. Ihanaa lapsen logiikkaa….. Ella valitsi tietenkin mustan värin.

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa on sujunut yli odotusten ja tänään pääsimme ensimmäiselle estetunnille. Voi kuulkaas, itkin melkein ilosta. Oli niin hauskaa ja opettavaista.

7 comments:

 1. hienon näköistä kun on kaveri, mutta eikö nuo tarhat ole litepienet kahdelle hevoselle? mutta jos saa olla koko päivän ulkona niin onhan se kivempi kuin seistä sisällä 20h/7

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo eikö ole ihanan näköistä. Itse asiassa vaan tutustutetaan hevosia toisiinsa. Tuota testosteronimäärää en kyllä noin pieneen tarhaan jättäisi pidemmäksi aikaa;)

   Delete
 2. Hui miten kamalaa jos maailmassa ois vaan mustaa ja valkoista, Nuutistakaan ei jäis jäljelle ku sukat ja läsi..... ;D

  Ihanaa että uudessa kodissa menee hyvin, puitteet on ainakin enemmän kuin kohdallaan !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha, voi ei mikä ajatus. Niin pitkälle en edes päässyt;)

   Olen kyllä super tyytyväinen. Ollaan nautittu täysin siemauksin, kun päästään treenaamaan ihan eri tavalla nyt tämä talvi;)

   Delete
 3. Ihana tunnelma kuvassa. :) Hienoa, että poijaat tulevat toimeen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ulla! Mitä kuuluu? Oletko ehtinyt ratsastella?

   Delete
  2. Kiitos, ihan hyvää kuuluu. :) Pääsääntöisesti käyn kerran viikossa tunnilla, viime viikolla jopa kolmesti, ihan luksusta. Sitten vuorotyön takia tulee viikkoja, etten pääse ollenkaan. Kaverin 3 v. vuonista käyn kans hoitelemassa, kun ehdin, kivaa touhuilua nuoren kerran kanssa. :)

   Delete