Thursday, October 2, 2014

Kesän viimeisiä vihreitä?Vihreätä löytyy vielä yllin kyllin ja syötelty on. Tänään ihanan henkisen valmentajani Anna Andersenin kautta tallille ja tunnille. Ihanaa!

Edit: 
Ei mennyt ihan kuten Strömsössä. Olin kirjannut itseni ensi torstain tunnille, josta tuttuni Camilla ystävällisesti huomautti, kun odottelin tunnin alkua. Ei siinä sitten mitään. Lähdimme Camillan kanssa kiertämään tiluksia ja päästelimme hieman höyryjä pihalle. Olin jo aikaisemmin syötellyt Thorille vihreätä, kävellyttänyt ja juoksuttanut hetken, joten meno oli aika maltillista. Tallia kiertävä laukkatie on aivan super hyvä ja vaikka olen aina ajatellut, että ei pohjalla niin väliä, niin kyllä Thorin askellus on selvästi lennokkaampi, kun pohjassa on parempi jousto. Eihän pohjalla varmaan sinänsä kunnon rakentamisen kannalta ole niin väliä koska monipuolinen työskentely tekee hevoselle kuin hevoselle hyvää. Kun sitten kuitenkin haluaa laatua liikkeeseen, niin täytyy kyllä nyt tässä aivan avoimesti myöntää, että eron huomaa kyllä. Thor oli tänään muutenkin super hyvän tuntuinen. Ei ole pitkään aikaan tuntunut ihan näin hyvältä ja rennolta.

Sain tänään hienoimman lukijapalautteen. Eräs nuori nainen kertoi minulle, että hän oli löytänyt hevosen hampaisiin liittyvät kirjoitukseni ja oli sitä kautta löytänyt Jutin. Hän oli vienyt hevosensa Jutin luokse ja oli saanut apua oman hevosen purentavikaan. Juti oli ihmetellyt, että onko kyseinen hevonen pystynyt kulkemaan peräänannossa. Ai että mä ilahduin….. Kiitos!

Tiina ratsasti eilen Thorilla ja tulee jatkamaan noin kerran viikossa Peuramaalla. Omistimme Masin yhdessä Tiinan kanssa ja olen niin onnellinen siitä, että Tiina ehtii nyt käymään Thorin luona. Meillä on vain niin hauskaa yhdessä ja ajattelemme hyvin samalla tavalla kaikesta hevosiin liittyvästä. On niin helppoa, kun ei tarvitse sanoa mitään vaan toinen ymmärtää heti mitä ajattelee. Olemme pikkutytöistä asti ratsastaneet yhdessä ja jotenkin tapamme toimia hevosten parissa on hitsautunut yhdeksi.

2 comments: