Friday, October 17, 2014

Aamun taikaa

Nämä ovat niitä puheluita joita ei halua saada ja kun ne tulevat on maailman kiitollisin siitä, että ei tapahtunut mitään pahempaa. Kun Ella oli parikuukautta vanha tuli puhelu Tiinalta. Masi oli kääntynyt käynnissä ympäri ja Tiina oli tippunut suoraan oman nilkan päälle ja se oli tuusan nuuskana.


Eilen nautiskeltiin illallisesta Fishmarketissa rakkaitten ystävien kanssa ja kun Tiina soitti kuulin heti, että jotain oli tapahtunut. Tiina oli tehnyt oikein kunnon ilmalennon kentällä ja jälleen oli nilkka jäänyt alle. Onneksi tällä kertaa toisen jalan nilkka.

Ikinä ei rakkaat lukijat tiedä mitä tapahtuu. Kuten elämässä yleensä ratsastuksessa sattuu ja tapahtuu ja saa vain olla iloinen aina kun ei käy pahemmin. Tiinan turvonnut polvi ja nilkka vaikuttavat vain saaneen kunnon tällin ja Kun omaa ei ole -blogin Erika taas jäi hevosen alle ja makaa ilmarinnan kanssa sairaalassa. Onneksi Erikalle ei käynyt pahemmin.

Hyvä muistutus taas siitä, miten elämässä kannattaa iloita jokaisesta hetkestä.

Ja niin me tehtiin tänään Thorin kanssa. Käytiin kävelemässä metsässä ja laukkailtiin ympäri laukkapolkua. Tein tänään paljon siirtymisiä ja pysähdyksiä sekä peruutuksia, jotta sain taas Thorin paremmin avuille. Mietin, että yrittäisin kertoa hevoselleni miten turhaa on tehdä tyhmiä pyrähdyksiä ja pukittaa vielä perään, kun satula menee vinoon, mutta en usko että sillä on mitään merkitystä, Tärkeämpää oli, että pääsin heti aamusta tallille hakemaan hyvää fiilistä.

2 comments:

  1. Ja onneksi näistä pienistä tapaturmistakin aina selviää :) Ja taas muistaa, kunka tärkeä se kypärä on.. Moni myös kyseli, olisiko turvaliivi pelastanut mut ilmarinnalta, siihen en ole oikein osannut sanoa juuta tai jaaa..

    ReplyDelete
  2. Sanos muuta Erika. Onneksi ei käynyt pahemmin ja aina saa vain olla kiitollinen, kun selviää pahemmilta vammoilta. Huolestuin kyllä kunnolla. Olet todella urhea:)

    ReplyDelete