Sunday, October 12, 2014

SunnuntaihengailuaSain mahdollisuuden osallistua Nordic Business Foorumiin torstaina ja perjantaina ja oli kyllä aivan mahtava kokemus. Arnold Schwarzenegger sekä Dambisa Moyo löivät minut ällikällä. Kahden todella inspiroivan päivän jälkeen oli ihana päästä rauhoittumaan ja miettimään asioita kotiin viikonlopuksi.

Cinya otti tämän ihanan kuvan Thorista viime viikolla. 

Vietimme Ellan kanssa perjantain kotosalla ja lauantaina olimme vierailulla vakavasti sairaan rakkaan ystäväni luona ja sen jälkeen kävimme hakemassa uuden puhelimen (vanha ei oikein voi hyvin). Sieltä veimme Ellan yöpaitasyntymäpäiväjuhliin ja kävimme lenkillä mieheni kanssa. Sitten vielä saunatuokio ja hyvä illallinen siihen päälle.Tänään aamupäivä alkoi brunssilla ja kaiken maailman käsienseisonnalla (yritän itse seisoa käsillä nyt useammin jotta saisin käsi- ja vatsalihaksia vahvistettua). En oikein tiedä mistä fetischi olla väärinpäin tulee, mutta airjooga ja käsillä seisonta tuntuu juuri nyt erityisen hyvältä:)Tallilla Thor oli innoissaan lähdössä lenkille ja kun lähdin rilluttelemaan suoraan tallin ovelta ympäri hiekkateitä ja samalla jutustelin ystäväni Johannan ja hänen tyttären Biancan kanssa jotka olivat käymässä oli Ella ja tuttavieni lapsi ratsastamassa Nemo, Namo tai Namu-ponilla (en muista nyt mitenkään nimeä) tallitytön kanssa. Poni on fantastisen hyväkäytöksinen ja Ella oli ratsastanut yksin ympäri maneesia ja jopa ravannut. Ella ei ole viime kevään jälkeen ratsastanut, joten on aivan mahtavaa että meillä on nyt mahdollisuus ratsastaa yhdessä samalla tallilla.


Syöttelin sitten vielä lisää ruohoa Thorille ja Thor sai muhkean Ikea-kassillisen ruohoa boksiin. Viime viikon tiistaina olimme koulutunnilla ja keskiviikkona estetunnilla. Estetunti meni aivan super hyvin ja pelkästään siirtämällä painoa hieman oikealle sain paremman tuntuman Thorin oikeaan laukkaan. Thor hyppäsi kuin mikäkin vanha tekijä ja olin super tyytyväinen meihin molempiin. Jotenkin oli vain hieman hassua myöntää, että kun piti laskea raviaskeleita puomien välissä olin melkoisen hukassa. Sellaista kun en ikinä vielä ole tehnyt:) Ihanaa kun saa taas oppia paljon lisää ja pääsee pomppimaan säännöllisesti. Tiistaina on sitten vuorossa kengitys ja ystäväni tulee taas keskiviikona harjoittelemaan hevosillamme hierontaoppejaan. 

Tänään on rakas isoäitini ja upea Meadow Master aka Masi olleet kovasti mielessäni. Paljon rakkaita muistoja, mutta kova ikävä. Joskus se iskee pahemmin kuin muina päivinä. On niin paljon mitä haluaisin jakaa heidän kanssa. Mummoni ja Masi tiesivät minusta kaiken:)Tässä vielä opiskelija Hanna-hierojan ajatuksia Thorista:

Mielenkiintoista, että Hanna huomasi heti tuon Thorin etuosan kapeuden. Siitähän laatuarvostelija huomautti jo ostotarkastuksessa.

Palpering: Verkade lite ihopträngd av bogarna framme, bogarna spända i sig, tyckte mig minnas att de steg jag såg honom ta på stallgången såg rätt korta ut, men borde säkert se honom mera i rörelse ute.
Longissimus dorsi något muskelfattig. Jätte fin päls.

Massagen: Lite spänningar vid vertebrae lumbal och sacral området (mest 'framför' korsryggen), men i allmänhet mottaglig för behandlingen. Spänningarna kanske från ridningen?


Tässä taas pari mielenkiintoista linkkiä:

Aika tylsiä kuvia JBK-festivaalilta: JBK Festival- Torture, Like in the Dark Ages-Anything Goes in the Equestrian Sport?

Eurodressage: Classical Training: The Balancing Act that is Called Dressage

No comments:

Post a Comment