Monday, October 6, 2014

Syksyn muotiekstra

Vaatteet: Pikeur

Elämässä tulee välillä vastaan päiviä jolloin löytää itsensä mitä hauskimmista tilanteista ja tällä kertaa vuorossa oli Hevoset & Ratsastus -lehden kuvaukset Stable Chablis -tallilla Hyvinkäällä.

Vietimme hauskan päivän muiden mallien kanssa ja vaikka kokoa on hieman enemmän kuin 20 vuotta sitten tulee kauniiden ja mukavien vaatteiden kanssa aina naisellinen ja upea olo. Pikeurin vaatteet kun heitin päälle tuli melkein itku. Olen muutenkin suuri Pikeurin fani, mutta kun päälle heitetään yhteensopiva kokonaisuus voisi lähteä vaikka suoraan tanssimaan. 

Vaatteet: Equiline

Päivän kohokohta oli kuitenkin Equilinen kisa-asu ja etenkin nämä yllänäkyvät raitahousut. Tämä asukokonaisuus päällä voittaisi kilpailun kuin kilpailun ihan vaan sen takia, että fiilis on niin hyvä. Ja kyllä..... joululahjatilaus on jo mennyt. Nuo saappaat haluan ehdottomasti pukinkonttiin.

Vaatteet: HV Polo

Uusimmassa perjantaina ilmestyvässä Hevoset & Ratsastus -lehden numerossa pääset tutustumaan tarkemmin syksyn muotiextraan. Lehdessä on myös juttua Suomenhevosten kuninkaallisista ja Nuorten hevosten festivaaleilta.

Mikäi kuten minä missasit Emile Faurien klinikan pääset pureutumaan Faurien vinkkeihin tarkemmin lehden sivuilla ja saat samalla viikonloppulukemiseksi ison paketin MM-ratsastusta.

Vaatteet: Mountain Horse

Vaatteet: Wahlstén

Mukavia lukuhetkiä!

Vaatteet: Caprioli


Valokuvaaja ja Copyright Joni Helminen

Juttu on toteutettu yhteistyössä Hevoset & Ratsastus -lehden kanssa

6 comments:

  1. OMG this made my day! FASHION!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ja tänk vad roligt om man alltid sku få klä sig så där fint när man far och rida.. :) Men att rida under bar himmel i väder och vind betyder nog att man klär på sig så att man hålls varm och torr, det är huvudsaken (ser samtidigt ut genom fönstret där det regnar och blåser)! Men väntar ändå på fredagen då jobbveckan är över och jag igen får fara och rida. Så jo tack, vi mår bara bra! :)

      Delete