Friday, March 14, 2014

Uusi TV-sarja RyttarelitenYstäväni Johanna mainitsi uudesta mielenkiintoisesta ruotsalaisesta TV-sarjasta, jossa seurataan kolmen ratsastajaperheen elämää. Olin kuitenkin kokonaan unohtanut koko sarjan kunnes luin siitä Brooken elämää -blogista tänään.

Eli tässä teille kaikille ja itselleni muistutuksena vielä Jonnan blogista lainattua tietoa Ryttareliten TVsarjasta ja teaser-video:

"Ryttareliten-sarja kertoo kolmen ratsastajaperheen elämästä. Sarjassa kuvataan esteratsastaja Lisen Bratt-Fredricsonin ja Peder Fredricsonin, veljesten Daniel ja Alex Zettermanin sekä kouluratsastaja Charlotte ja hänen valmentaja/kilparatsastaja Rasmus Haid-Bondergardin elämää hevosten ja kilpailujen ympärillä. Tuotantotiimi seurasi perheitä vuoden ajan niin ylämäissä kuin alamäissä, onnistumisissa ja epäonnistumisissa. 

Sarja tulee aina viikottain klo 03 ja seuraavana päivänä klo 15 Suomen YleFEM-kanavalta. Ja suorana Ruotsin puolelta ohjelmaa voi seurata svtplay.se - osoitteesta.
Sarjasta on tehty myös  spin-off, jossa seurataan näiden ratsastajien hevosenhoitajia. Tämän sarjan nimi on Ryttareliten: Stallet ja sitä voi seurata SVTPlayssä. Teaserin voi katsoa myös YouTubesta."

No comments:

Post a Comment