Tuesday, June 19, 2012

Mitä siellä mudassa on?

Töiden osalta on tapahtunut suurempia muutoksia ja olen saanut enemmän vastuuta, joten tänään teki mieli vain rentoutua. Nappasin mutaisen hevoseni mukaan ja lähdimme kävelemään metsään. Löysimme aivan ihanan metsäpolun joka jatkui pitkälle ja tyssäsi yhtäkkiä isoon ojaan. Metsässä oli niin rauhallista ja kaunista.

Viime viikolla Thor söi mutaa kesken ruohonsyönnin ja tänään Thor pysähtyi yhtäkkiä taas syömään sitä. Tuntui siltä, että Thor todellakin tiesi mitä teki ja mudassa on jotain sellaisia aineita joita Thor tällä hetkellä kaipaa. Yritän nyt siis selvittää mitä siellä mudassa on ja miksi hevoseni haluaa syödä mutaa? Mielenkiintoista.

Kävimme sitten vielä ravaamassa ja laukkaamassa hetken maneesissa. Thor oli todella rauhallinen ja tyytyväisen oloinen.

2 comments:

 1. Heippa!
  Oon pitänyt itseäni hieman ajantasalla sun ja thorin kuulumisista tätä kautta lukemalla,kätevää nyt kun on ollut taukoa muuten:) Siis syökö se sitä ihan kunnolla vai vaan nuolee maata? Hivenaine-/kuidun puutos tulee itsellä ensimmäisenä mieleen..muistan että edesmennyt oma heppa myös "harrasti" jossain vaiheessa moista mutta loppui kun tsekkasin kivennäisten riittoisuuden ja lisäsin kalkkia:)
  Perjantaina sitten pääsen thoreilemaan,ihanaa!:)

  ReplyDelete
 2. Jee, ihanaa että pääset perjantaina. Thor tosiaan dyykkaa mutaan ja syö sitä. Eli varmaan joku hivenaine-/kuidun puutostila. Täytyy hieman tarkistaa ja seurata.

  Terveisin,
  Kia

  ReplyDelete