Sunday, June 3, 2012

Kukkuluuruu


Ai että sieluni ja mieleni lepää kun saavuin tänään tallille ja näin Thorin Rollen kanssa laitumella ja Thor suuntaasi minua kohti samalla mutustaessa ruohoa. Tuli mieleen eilen näkemämme Sotahevonen elokuva ja mietin, että pitäisikö vaihtaa "kutsumaäänemme" pöllön äänähtelyyn. 


Thor totuttelee vielä ensi viikon vihreään ja hevoset pääsevät laitumelle lauantaina. Ella on isänsä luona pari viikkoa, joten olen menossa Johannan tunnille keskiviikkona ja perjantaina. Viime perjantain tunti oli todella haastava. Thor tuntui epätasaiselta, ei kuunnellut ollenkaan apujani ja siirtymiset olivat todella vaikeita. Harjoittelimme helppo B:0 -ohjelman laukkaosuutta ja etenkin diagonaalista laukasta siirtyminen raviin ei sujunut ollenkaan. Tuntui siltä, että Thor aristi edelleen suuta ja harjoitukset olivat vain liian vaativia tässä vaiheessa.

Pidin vielä oman tunnin jälkeen Ullalle ja Unskille tunnin Tampajalla ja teimme pelkästään hevosta rentouttavia ja venyttäviä harjoituksia. Ulla sai tehdä kovasti töitä ja jossain vaiheessa tunnin loppupuolella Unski rentoutui ja kulki melko nätisti. Sen osalta on vielä pitkä tie edessä, mutta välillä on ollut oikein hyviä hetkiä ja Unskin omistaja kertoi tänään, että lauantain ratsastus oli sujunut todella hyvin.

Olen lupautunut ratsastamaan Eemelin kesäkuussa, sillä Eemelin perhe on reissussa ja odotan sitä kovasti sillä en ole päässyt Empukan selkään pitkään aikaan. Jos vihdoinkin saisi Tiinan ja Masin houkuteltua mukaan pitkälle maastolenkille.


Ellalla oli oksennustauti yöllä, joten kävin tänään vain tallilla tervehtimässä ja sen jälkeen Ella oli äitini luona kun kävin mieheni ja hänen tyttären kanssa siivoamassa mökillä. Vaikka oli kylmä ja sonnustauduin pipoon, niin on se meri-ilma vain niin rentouttavaa.

No comments:

Post a Comment