Sunday, June 17, 2012

Kokoamisia


Vettä tuli tänään roppakaupalla, mutta suuntasimme hyvin varustein Tiinan, Masin ja Eemelin kanssa maastoon.

Kävimme oikein kunnon maastolenkillä ja Eemil sai laukata pois hieman ylijäänyttä energiaa. Tulin niin hyvälle tuulelle, kun Topi ravasi heti laitumella kohti ja sen jälkeen Eemil tallustelli rauhallisin askelin. Molemmat pojat ihmettelivät maailman menoa ja olivat ihanan sosiaalisella tuulella.Maastolenkin jälkeen pesin Eemelin kunnolla ja jatkoin matkaa Thorin luokse. Ratsastimme maneesissa ja Thor ei oikein jaksanut keskittyä. Vasta kun yksi laumanjäsenistä tuli maneesiin, niin Thor rauhoittui ja teki hyvin töitä. Harjoittelin keskiviikon tunnin kuvioita, teimme puomityöskentelyä ja laukkasin pari kertaa ristikon yli. Thor teki kunnon loikkia tänään ja tuntui mahtavalta estettä ylittäessä.


Keskiviikon tunnilla Johanna meinasi, että olemme jo siinä vaiheessa että voimme harjoitella hieman kokoavia liikkeitä. Hidastimme ja pidensimme ensin käyntiä istunnalla ja sen jälkeen teimme samaa ravissa ja laukassa. Käynti tuntui erityisen hyvältä harjoituksen jälkeen ja sekä ravi ja laukka sujuivat hyvin. Oikea laukka tuntui hieman haastavammalta, mutta jopa oikeassa laukassa sain Thorin hyvin lyhentymään ja siirtämään painoa takaosalle. 

Olen miettinyt kovasti oman lantion vinoutta ja tunnilla vasen jalustin tuntui pidemmältä kuin aikaisemmin vaikka reiät olivat samat. Ristiluun kohdalla oli myös pientä kipuilua seuraavana päivänä, joten en tiedä laitanko lantion oikeaan suuntaan ja sen takia vartaloni reagoi tai teenkö vain itsestäni entistä vinomman. Yksi asia on kuitenkin varma. Sopiva satula olisi oleellinen asia ja vaikka meillä on jälleen kolme Pasir and Son satulaa kokeilussa, niin mikään niistä ei tunnu istuvan. Johanna oli sitä mieltä, että nykyinen Kieffer Malmö istuu parhaiten, mutta tarvitsisin enemmän tilaa jaloille eli pidemmät kaaret jotta saisin paremman asennon lantiolle. Nyt minulla jää jalat liian eteen joka johtaa siihen, että istun liian takana. Eli satulan etsintä jatkukoon. Jos teillä ihanat lukijat on jotain vinkkejä ja hyviä ideoita, niin otamme niitä mielellään vastaan. 

Rakkaat ystäväni Masi ja Tiina.

Thor nauttii ja katselee maisemia. 

2 comments:

  1. Eemeli on kyllä niin hieno! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Ulla. Eemeli on kyllä mahtava kaveri:) Olen sanonut, että menen naimisiin kun Eemeli vetää vaunuja. Taitaa mennä vielä tovi:)

    ReplyDelete