Wednesday, March 21, 2012

UDMA


Osallistuin tänään ensimmäiseen osioon TBWA:n järjestämään University of Disruption and Media Arts -koulutukseen. Tuntuipa kivalta kouluttautua ja oppia uusia asioita. Saimme myös kotiin luettavaksi Teressa Iezzin kirjan The Idea Writers. Ja minä kun rakastan kirjoja niin ilahduin tietenkin kovasti.

Långvikista ajelin suoraan tallille Thorin luokse ja oikei imin sieraimiini hevoseni ihanaa tuoksua. Ratsastimme hetken maneesissa ja menimme puomeja, mutta otimme aika rauhallisesti, sillä Thorilla on kengitys huomenna ja edellisestä kengityksestä on jo yli 8 viikkoa (kengittäjä joutui maanantaina perumaan tulonsa, mutta haluan ehdottomasti pysyä samassa kengittäjässä, sillä hän on niin uskomattoman osaava).

Sen jälkeen menimme vielä pellolle iltakävelylle ja hämärässä tuli pari ihmistä ja koira vastaan kauempana pellon viereisellä tiellä. Thor hidasti ravia ja pysähtyi katsomaan. Löysäsin ohjia ja katselimme hetken kunnes Thor totesi, että nyt on hyvä jatkaa matkaa. Olen niin ylpeä, että Thorin reaktio ei ollut kääntyä tai tehdä mitään muuta, joka selvästi osoittaa että yhteinen luottamus kasvaa pikku hiljaa. Saan myös kosketella Thoria raipalla joka puolelta maasta käsin niin että Thor seisoo täysin paikallaan eli osoite luottamuksesta tuokin. Mikä sen ihanampaa.....

No comments:

Post a Comment