Sunday, March 18, 2012

Tuli, voitti ja näytti


että kaikki on mahdollista.....  Anga aloitti alkeiskurssillani Knaperbackassa viitisen vuotta sitten ja tänään hän istuu ylpeänä oman hevosensa Miltonin selässä ensimmäinen voitettu kilpailu takanaan ruusuke kauniisti suitsiin kiinnitettynä. Onneksi olkoon Anga ja Milton! Upea suoritus.


Perjantaina kävimme katsomassa Kristina av Duvemåla teatteriesityksen ja Maria Ylipää on aina yhtä valloittava. Todellinen tähti.

Lauantain vietimme Paraisissa ystäviemme luona. Meillä oli hauskaa ohjelmaa ulkona, savusauna ja upea illallinen. Tänään lähdimme ajelemaan kotiinpäin niin, että ehdin pitämään tuntia Tampajalle ja valitettavasti Katjan hevonen oli epäpuhdas, joten pidin tunnin Iidalle ja Lisille. Teimme kavalettiharjoituksia ja pompimme paria estettä ympyrällä. Iida sai tehdä paljon siirtymisiä. Ristikko ravissa, sen jälkeen pari askelta käyntiä, takaisin raviin, toinen ristikko ja jälleen käyntiä. Ja sama asia laukassa. Pyysin Iidaa vain keskittymään siihen, että hän istuisi rauhallisesti, ohjaisi istunnalla ja olisi kevyt kädellä. Ajoittain oli todella hyviä hetkiä ja tuntuu, että Iida on oivaltanut jotain omassa ratsastuksessaan. Ja Lisi on niin tyytyväinen.

Ihana mies Paraisissa. Hän sanoi tehneensä tätä 75 vuotta. 

Tampajalta ajelin vielä Thorin luokse. Kävimme pellolla, juoksutin hetken kentällä ja sen jälkeen kävimme vielä maneesissa. Thor oli ajoittain niin hyvä, että piti oikein miettiä että voiko tämä olla mahdollista. Mutta kyllä se vain taitaa olla. Olen aivan myyty.

No comments:

Post a Comment