Sunday, March 11, 2012

Hierontaa, maastoilua ja hiihtämistä


Sanna kävi pitkästä aikaa perjantaina hieromassa Thorin ja vasemman puolen lavan takaosa oli edelleen hieman tukkoinen ja lannealue tukossa. Oikealla puolella lavan takaosa on hiukan tukossa ja takareisi tukossa. Sannan mielestä Thor oli parempi kuin edellisellä kerralla. Kokeilimme satuloita ja Sanna näytti miten vasemman lavan päällä on isompi möykky kuin oikean lavan päällä. Se johtuu luultavimmin siitä, että Thor on hieman vino, joten on hyvä tiedostaa tuo "möykky" etenkin kun kokeilee koulusatuloita.

Pfiffi ei Sannan mielestä istunut keskeltä ja Cliff Barnsby heilui joka suuntaan. Kieffer oli paras mahdollinen mutta täytyy olla todella tarkka, että se ei työnny lapojen päälle.

Ystävämme Emilia ja Lilia

Tänään kävimme taas maastoilemassa. Sen jälkeen ratsastin vielä hetken kaverini hevosta maneesissa ja kaverini kokeili Thoria. Kävin myös pitämässä tunnin Tampajalla Katjalle ja Iidalle ja nyt yritän vielä venytellä hetken. Eilen olimme Peuramaalla laskettelemassa ja sen jälkeen illallisella meillä. Tänään Ella on isänsä kanssa sukulaisia tervehtimässä Rovaniemellä.

No comments:

Post a Comment