Wednesday, September 9, 2015

Toistoja toistojen perään


Lihaksissa tuntui hieman maanantain tippuminen tänään estetunnin alussa. Onneksi lämpenimme molemmat nopeasti ja saimme tehdä monta toistoa ja erilaista lähestymistä esteille.

Videossa näkee miten vaikea minun on lyhentää ja uskaltaa pidättää Thoria ennen viimeistä estettä. Annika halusi meidät hieman rauhallisemmassa tahdissa viimeiseen väliin ja sain tehdä kolme toistoa ennen kuin onnistuttiin melko mukavasti. On niin hyvä oikeasti joutua töihin ja miettimään lähestymisiä. Tekee mulle niin hyvää.

Kotimatkalla meinasin tippua naurusta kun illeri tai mikä lie miniotus moikkasi meitä pellolla. Käveltiin pitkin ohjin ja olin just miettinyt miten ihanan rauhallinen Thor oli tänään (sillä kun vaihtelee tuo energian määrä vähän tuulen mukaan). Totesin, että katso miten söpö kaveri Thor ja samalla illeri pomppasi tiehensä ja me taas täysin väärään suuntaan. Ai että en kyllä tajua miten aina välillä pysyn noissa pompuissa mukana, mutta ainakin auttoi että tänään oli kunnon nahkapaikat ratsastushousuissa. Uusi satula ja paikattomat housut kun ei ollut ihan paras vaihtoehto maanantain tunnilla.

Laidunta oli taas suurennettu vaikka syötävää oli jo entuudestaan paljon jäljellä. Ai että mitä luksusta.

Äiti ja Ella pelasivat illalla minigolffia kun kävin Aerial jooga tunnilla Lauttasaaressa. Aivan ihana tunti vaikka oli jotenkin todella haastavaa mennä rauhalliselle tunnille dynaamisen tunnin sijasta. On ainakin omasta mielestäni välillä todella vaikeata vain pysähtyä ja rauhoittua kunnolla. Tunnin jälkeen olo oli todella levollinen ja hyvä vaikka välillä tuntui, että pää ja ajatukset tulevat ulos kallosta. On se ihmisen mieli hassu.

No comments:

Post a Comment