Wednesday, September 23, 2015

Ladies Night ja uutta blogissa


Olen saanut olla mukana puuhaamassa ja järjestämässä oikein unelmien hevostapahtumaa. Porsche Horse Shown yhteydessä järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa hyvinvointiin keskittyvä Ladies Night. Tapahtuma tuo yhteen julkisuudesta tuttuja esiintyjiä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa.

Tilaisuudessa voit tavata rakkaustieteen tohtori Emilia Vuorisalmen ja Miten valmistaudut juhliin -kirjan julkaisseet Suvi Tiilikaisen ja Janina Frostellin. Pääset myös testaamaan jääkiekkotaitojasi IFK:n ammattilaisten kanssa ja Joe Blasco tekee kevyitä meikkejä illan aikana. Taittinger on myös mukana iki-ihanan kuplivan shamppanjabaarin kanssa, joten voin luvata, että tiedossa on mahtava ja mielenkiintoinen ilta.

Tapahtuma on avoin kaikille Porsche Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslopun ostaneille.

Myös blogin puolella on tapahtunut muutoksia. Pyysin apuun Veera Junttilaa koska halusin raikastaa blogin ulkoasua. Kun sitten pääsin vauhtiin ei muutos jäänytkään vain ulkoasun tasolle vaan rakensimme kategoriat ylänavigaatiotasoon jokaiselle tärkeälle aihealueelle. Koska olen jo vuosia kerännyt paljon tietoa blogiin halusin tehdä kaiken tiedon löytämisen mahdollisimman helpoksi teille kaikille.

Blogini tärkeimmät tekstit on lisätty aihealuettain kategorisoinnilla:

Hevonen: hevosen hyvinvointi, fysiikka ja biomekaniikka
Ratsastaja: ratsastajan fysiikka, hyvinvointi ja henkinen hyvinvointi
Harjoituksia: hyviä harjoituksia
Valmennukset: valmennukset ja kurssit joihin olen osallistunut
Jooga: joogasta kertovat kirjoitukset
Kirjat: mielenkiintoiset kirja ja kirja-arvostelut

Löydät myös osion joka kertoo tarkemmin ketkä ovat blogin takana ja viimeisen osion joka tiivistää yhteistyömahdollisuudet ja tapahtumatiedot.

Toivottavasti uusi ulkoasu ja kategorisointi on mieleenne. Olisi mukava kuulla kommentteja kokonaisuudesta.

Ihania lukuhetkiä ja nähdään Horse Show'n Ladies Night -tapahtumassa. Tulkaa vetämään hihasta, jos satutte paikan päälle. Löydätte minut luultavimmin kynsibaarista, keskustelemassa pilateksesta ratsastuskoulu Equstomin kanssa tai lyömästä palloja IFK:n maaliin.

No comments:

Post a Comment