Friday, January 31, 2014

"Valokuvaaminen on valon kuvaamista""Valokuvaaminen on valon kuvaamista" - valokuvaaja Sini Pennanen

Rakastan valokuvaamista. Etenkin kun on valoa millä kuvata ja sitähän maassa kuten Portugali on yllin kyllin. Siihen vielä kauniit ja persoonalliset hevoset tai koirat, niin huonoja kuvia om melkein mahdotonta napsia.

Tässä mun omat lempparikuvat reissulta. Pidän etenkin koirista, jotka vain sattuivat asettumaan kauniisti  vierekkäin. Ja paras valo on ehdottomasti kuvassa, jossa hevosilla on satulat päällä. Hevoset palasivat viiden maissa kotiin pitkältä reissulta ja olivat hikisiä ja väsyneitä ja aurinko saapui juuri oikeasta kuvakulmasta.Kaikki hevoset eivät ole yhtä onnekkaita ja tämä hevonen sai minut suoraan sanottuna voimaan pahoin. Teljettynä tuolla tavalla telkien taakse.

 
Soitin eilen Viikin eläinsairaalaan koska tallitoverini kävivät tarkistamassa hevosen hampaat siellä. Robert Menzies on kuulemma erikoistunut eläinten hammassairauksiin ja haluaisin vielä kuulla toisen mielipiteen Thorin hampaista koska jatkuva raspaaminen ei vain voi olla hyväksi enkä haluaisi lyhentää Thorin elinikää huomattavasti vain hampaiden takia (hampaat kun eivät ihan hirvestä elämän aikana kasva ja hevosilla eivät nuo irtohampaat taida oikein toimia)..... Toivoisin niin, että voisin vain olla tyytyväinen vain nykyiseen tilanteeseen ja hoitoon, mutta joku sanoo tuolla sisimmässä, että tämä kortti pitää kyllä nyt katsoa. Eli jatkoa seuraa jossain vaiheessa.....

1 comment: