Monday, January 27, 2014

Asiasta kukkaruukkuun

Copyright Reins For Renewal
Luin eilen Katri Syvärisen Missä mielesi rajat kulkevat -kirjoituksen ja mietin miten paljon oma mieli todella vaikuttaa siihen mitä omassa elämässään saavuttaa. Olin itse todella pahasti koulukiusattu, joten oma itsetuntemus ja -luottamus murskattiin melko nuoressa iässä. Koulukiusaaminen on jättänyt arvet ja vaikuttanut omaan ajatusmaailmaan ja tekemiseen joskus jopa liiaksikin.

Rakkaan tyttäreni syntymän jälkeen, perheen ja ystävien kannustuksesta, joogaharjoitusten avulla ja hevosten kautta olen kuitenkin oppinut tuntemaan itseäni paremmin. Olen oppinut, että minussa(kin) on paljon hyvää ja kaikki on ihan okei.

Kuten Katri kirjoittaa, niin kannustetaan toisiamme ja annetaan toisillemme tilaa kasvaa ja kehittyä. Elämä on kuitenkin tässä ja nyt ja voisimme ottaa esimerkkiä tallikoira Benistä, joka on antanut tilaa kodin uudelle asukkaalle (joka tuntuu kasvavan hieman liikaakin Benin sängynkokoon nähden:)). Annetaan tilaa kasvaa kuten Beni, mutta opetellaan myös ottamaan kuten kissa.

Lisää ratsastajien henkisestä valmennuksesta à la Katri Syvärinen löydät Riding Flow -sivustolta.

Olen myös lisännyt blogini oikeaan palkkiin Ratsastajan hyvinvointi -osion, johon ajattelin koota ratsastajan hyvinvointia käsittelevien artikkeleiden lisäksi hyviä vinkkejä ystävieni suosittelemille fysioterapeuteille, osteopaateille jne. Eli kaikki hyvät vinkit ovat tervetulleita.

Ja lopuksi vielä Helsingin Sanomien artikkeli: Tutkija: Sinnikäs ihminen selättää vaikeatkin traumat


Ylempi kuva: Katri Syvärisen FB-sivustolta napattu Reins for Renewalin kuva.

3 comments:

  1. Hyvä kirjoitus!:) esittelin blogissani yhtä kirjaa joka liittyy hieman aiheeseen. Ajatteluun,ja sen voimaan.:)

    ReplyDelete
  2. Ihana kirjoitus ja niin totta jokainen sana. :)

    ReplyDelete