Wednesday, January 1, 2014

Asiaa istunnasta

Kaimani Kia on asettanut uuden vuoden kunniaksi istuntaan liittyviä tavoitteita ja on aloittanut Juttusarjan: Uusi vuosi paremmin istuen. Aion ainakin itse seurata mielenkiinnolla Kian ajatuksia oman istunnan kehittymisestä ja siitä miten hän voi edesauttaa paremman istunnan löytymistä vaikka hän ei ratsasta päivittäin:

"Hevosettomana harrasteratsastajana olen samassa tilanteessa kuin varmasti moni muukin ratsastuksen harrastaja ja istun satulassa vain jokusen kerran viikossa. Koska en pääse hevosen selkään niin usein kuin tahtoisin, on minun löydettävä ratsastuksen rinnalle muita lupaukseni lunastamisessa auttavia keinoja."

Myös omalta osaltani oman keskivartalon löytäminen ja vahvistaminen tulee olemaan yksi suurimmista tavoitteistani tälle vuodelle. Tai en edes tiedä voidaanko puhua tavoitteesta tälle vuodelle vaan ennemminkin elämäntyylistä, johon kuuluu säännöllinen liikunta ja oman vartalon tuntemuksen lisääminen.

Aloitankin ratsastajan istunnan ominaisuuksien kartoittamisen Annika Schulmanin kahden tunnin workshopilla Degerbyssä 10.1. klo 18.00. Workshopissa tutustutaan ratsastajan kehonhallintaan eri kehonhallintamenetelmien avulla, mm. Pilates, Centered Riding, Balimo (Balance in Motion) ja Aleksanterin tekniikka. Kaksituntinen workshop sisältää myös ihmisen anatomia ja biomekaniika teoriaosuuden.

Annika Schulman on ratsastuksen ammattivalmentaja, pilates- sekä Centered Riding -ohjaaja.
Kurssin hinta on 28€ ja ilmoittautua voi suoraan Annikalle: annika.schulman(at)sits.fi

Tänään kävimme ihanan virkistävällä maastolenkillä Leena-Fian ja Ismon kanssa. Kyllä se maastoilu vain on niin ihanaa.....

No comments:

Post a Comment