Sunday, December 1, 2013

Voita liput kouluratsastusklinikkaan!

Hippolan klinikka "Uskalla vaikuttaa" järjestetään Ruskeasuolla 8.12. klo 15-18.00. Hippolan bloggaajista SophiaAadaSusannaOonaSenniLiisa ja Heidi osallistuvat klinikkaan. Klinikan vetäjinä toimivat Nika Equestrianin Nipsu Borthan-Broddell sekä Karoliina Liuksiala.

 Arvontaan osallistut:1. Kommentoi tähän postaukseen mistä aiheista haluaisit lukea Hippolan toimituksen blogista?2. Ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi samaan kommenttiin.
Arvon 3 kpl kahden hengen lippupaketteja. Arvonta on auki vain päivän (2.12.) eli nopeat voittavat hitaat:)  Voittajille ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostitse.


Arvonta on järjestetty yhteistyössä Hippolan kanssa.

9 comments:

 1. Paljon hyviä neuvoja liikunnan parantamiseen. Ossi ja Emil

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Minua kiinnostavat ajankohtaiset tutkimukset hevostieteen ja hyvinvointitutkimuksen alalta.

  Lisäksi kiinnostaa ihan perusratsastajan arkielämän oivallukset ratsastuksesta.

  Myös hevosihmisten tunnelmointia on mukava lukea, toimitus voisi vaikkapa kertoa hevosystäviensä ilosta ensilumessa tai laitumelle pääsyn riemusta =)

  kanerva.pelli@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Haluaisin lukea siitä millaista on omistaa kisakäyttössä oleva hevonen ja olisi kiva kuulla kuinka paljon hevosiin menee rahaa kuukaudessa. Esim.ruokiin, valmennuksiin yms :)
  nekku.prinsessa@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Itse tahtoisin lukea enemmänkin neuvoja istuntaan ja muihin ratsastajiin liittyvistä ongelmista, sekä vinkkejä hevosen hyvinvoinnin kannalta. Lisänä vielä enemmänkin kilpahevosten arkea ja enemmän kaikesta kilpailuihin liittyvistä asioista. Ja myös mukavaa luettavaa olisi ehdotuksia/neuvoja ym. hevosen liikuttamiseen liittyvissä asioissa, ettei aina olisi sitä samaa mitä aina.

  ruuuuuuuus@gmail.com

  (Sähköpostissa kahdeksan/8 U-kirjainta)

  ReplyDelete
 6. Haluaisin lukea vinkkejä ratsastajan vartalon hallinnan kehittämisestä: miten kehittää ja parantaa oman kehon tuntemusta ja keskivartaloa muutenkin kuin ratsastamalla? Lajivinkkejä, -kokeiluja ja harjoituksissa, joiden avulla kehittää itseään myös ratsastajana.

  Hejdihoo@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Jotenkin tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsisin omaa ratsastusta varten inspiraatiota; mikäs sen parempi paikka kuin kouluratsastusklinikka olisi sitä parantamaan! :)

  ReplyDelete
 8. Niin, ja se sähköposti; jilla.lappalainen@hotmail.com ;)

  ReplyDelete
 9. 1. Toivon enemmän ratsastajan istunta ongelmiin neuvoja. Ihan perus neuvoja kuten jalkojen asento sekä katse.
  2. thepassofani1@gmail.com

  ReplyDelete