Thursday, December 5, 2013

Urheiluhevosten hieronta

Hippsonista löytyi jälleen mielenkiintoinen FEI Equestrian Snapshots - Equine Massage linkki. Videossa haastatellaan muun muassa englantilaista "Sports Therapist & Equine Body Worker" Amanda Hoodia hieronnan vaikutuksesta hevosiin



Thorilla oli kaksi vapaapäivää alkuviikosta ja oli tänään todella hyvä ratsastaa. Ajattelin, että suun haavaumat vaivaavat luultavasti vielä hieman ja muutenkin on tullut treenattua nyt todella hyvin ja säännöllisesti. Vapaapäivistä huolimatta Thor oli levollinen ja rauhallinen matkalla maneesille ja maneesissa. Ratsastimme puomeja kolmikaarisella kiemurauralla ja lopuksi Tiina nosti ensimmäiset puomit ristikoiksi. Jokaista ristikkoa piti lähestyä ravissa tai laukassa ja vaihtaa laukkaa ristikon päällä. Vasemman laukan nostaminen ei ole mikään ongelma ja saimme pari upeaa nostoa myös oikealle. Olin niin yllättynyt, että oma keskittyminen herpaantui hetkeksi kokonaan. Upea ihana Thor!

Lähden viikonlopuksi Italiaan, Piemonten Nieveen viettämään ystäväni 30-vuotis syntymäpäiväjuhlia, joten en valitettavasti pääse mukaan Hippolan klinikkaan. Päivästä tulee varmaan kaikille mielenkiintoinen ja antoisa. Kerrottehan sitten mitä piditte siitä:)

Ihanaa itsenäisyyspäivän viikonloppua ja hauskaa oppimista sunnuntaille.

No comments:

Post a Comment