Tuesday, December 17, 2013

Iiiiikkkkk..... Portugal here we come

Kuva: Top Dressage Buckskin
Taisin mainita aikaisemmin blogissani, että olemme katselemassa hevosta ystävälleni. Hänen haaveena on aina ollut harmaa hevonen ja Lusitano, joten päätimme suunnata Portugaliin. Eilen varattiin lennot tammikuulle ja tarkemmat ajatukset ovat lentäneet sähköpostitse Marille jo kuukausia sitten.

Tarkoitus on katsella hevosia kahtena päivänä ja ehtiä myös valmentautumaan Marin kanssa. Olen kyllä nyt niin innostunut tästä mahdollisuudesta, että voi oksat pois.....

Teen reissusta myös kunnon postauksen tänne blogiin:)

Ja tässä hyvä linkki Horse Listeningin artikkeliin Why You Must Shoulder-Fore On the Rail and How To Do It

Kirjoitin vähän aikaa sitten "lievästä avotaivutuksesta", joka tuntuisi olevan Shoulder Fore, mutta onko sille tarkempaa nimeä suomeksi. Laura, apua.....

5 comments:

 1. Vau, mahtavaa! Hevospainoitteiset ulkomaanreissut ovat jotain niin parasta mitä tiedä :)

  ReplyDelete
 2. Niin on..... Olen niin täpinöissäni. Olen jo parisen vuotta uneksinut Portugalin reissusta ja nyt se sitten toteutuu. Jee jee:)

  ReplyDelete
 3. Vau, kuulostaa mahtavalta! Ja upea hevonen tuossa linkittämässäsi kuvassa. :)

  ReplyDelete
 4. Siellä voi olla vaarallista ;) Kävin viime kuussa Lissabonin reissun yhteydessä lusitano-tilalla ratsastamassa, ja olihan ne hienoja otuksia. Taidan kuitenkin olla vähän outo, kun yhtäkään niistä pitkälle koulutetuista upeista oreista en ottaisi "ikuisesti kapasiteetikkaan mutta vahvapersoonaisen" unkarilaiseni tilalle ;)

  ReplyDelete
 5. Heh Madjaarienmailla. Samaa totesin eilen Marille, että vaikka mikä olisi en saa tuoda hevosta sieltä mukanani kotiin. Se ei vain ole minkäänlainen vaihtoehto juuri nyt:)

  Todella hauskaa päästä kuitenkin mukaan ratsastamaan ja katselemaan upeita hevosia Portugaliin.

  ReplyDelete