Monday, December 30, 2013

Suurta surua ja hienoksi laittautumistaTähän vuoteen ja syksyyn on kuulunut paljon iloa, mutta myös todella paljon surullisia hetkiä. Ei vähintään sen takia, että äitini ilmoitti yöllä mökillä, että isoäitini nukahti pois sairaalassa. Surua on käsitelty, hyvästit on jätetty, mutta kovaa ikävää ei poista mikään. Isoäitini kaltaisia ihmisiä harvemmin tapaa ja olen kiitollinen kaikista näistä vuosista, jotka saimme kunnian viettää hänen kanssaan.


Aamuaurinko sarasti mökillä ja Ella sai rakentaa Super Isoisän kanssa veneen, jota kokeiltiin nopeasti vesillä ennen kuin piipahdimme Inkoon keskustaan kampaajalle. Leikkaamani Ellan hiukset siistittiin ja kampaaja teki vielä upean sydämenmuotoisen lettikuvion. 
Tallilla ohjasajoimme Thorin oikein kunnolla kentällä ja Thor sai tehdä hyvin töitä ja sai ottaa märän hiekkakylvyn vielä lopuksi. Ennen sitä harjoittelimme Ellan kanssa apujen käyttöä maastakäsin ja oli selvästi hieman ihmeteltävää siinä, miten herkkä Thor on. Ei ole ihan helpoimmasta päästä harjoitella kahden nuorukaisen kanssa, mutta tästä on hyvä aloittaa. Sen jälkeen Ella halusi vielä letittää Thorin harjan Hööksistä ostamillamme hienoilla ruseteilla ja häntä sai myös poninhännän. 


Uuden vuoden aaton Thor saa vapailla, sillä estetunti ja ohjasajo tekivät oikein hyvää. Keskiviikkona mennään Riikan ja Leena-Fian kanssa hipsimään metsäpoluille. Odotan sitä jo kovasti.Ja tässä taas mielenkiintoisia lukuvinkkejä vuodelle 2014: 

Lue tämä artikkeli ja seuraavalla kerralla, kun vedät hevosta suusta, niin lue se uudestaan ja pidä mielessä nämä The #1Rider Problem of the Year: Pulling to Frame a Horse -artikkelin hyvät vinkit. 

Jilla kirjoittaa myös hyvin maneesittomasta elämästä Säiden armoilla -kirjoituksessa ja kannustaa lukemaan Ruuhkavuosiratsastajan blogikirjoituksen Istu niin, että kannattelet omaa ruumiinpainoasi


5 comments:

 1. Osanotto suruun.

  Uskomatonta, miten saman aikaisesti voikin kokea niin monia eri tunnetiloja.

  Paljon Onnea, Iloa ja Rakkautta vuodelle 2014!

  ReplyDelete
 2. Osanotto Kia.

  Onnellista alkanutta vuotta!

  ReplyDelete
 3. Osaanottomme täältäkin. Tänään olis Hockus aktiivitallilla 13.00 alkaen. T: Ossi, Maasa, Daniel ja Emil

  ReplyDelete
 4. Hei Kia.

  Otan osaa suruunne. Toivon aurinkoa tulevalle vuodelle, koko perheellenne.
  kristiina ö

  ReplyDelete