Wednesday, April 17, 2013

Rodrigo Pessoan tie tähtiin


Koska tämä mun heppahulluus on jo muuttunut maaniseksi ja maksoin Epona TV:n kuukausimaksun, täytyy nyt taas jakaa hieman mielenkiintoista tietoa. Epona TVssä on paljon kiinnostavia hevosiin liittyviä dokumentteja kuten muun muassa eläinlääkäri Dr. Sue Dysonin haastattelu "Test your eye for good feet". Dokumentissa näytetään erilaisia kavioita ja sen jälkeen Sue kommentoi mitä mieltä hän on kavion muodosta.

Eponan dokumentit voisivat kuitenkin olla kerronnaltaan mielenkiintoisempia ja välillä jään kaipaamaan lisätietoa. Niistä kuitenkin oppii paljon ja kohta olen jo katsonut suurimman osan. Löysin myös tänään Dom and Jimmie Schrammin tuottaman TV formaatin nimeltä Evention ja katsoin jakson How to deal with a Spooky Horse. Hauska idea kertoa hevosmaailman "how to" asioita.

Tämän viikon top 1 dokumentti on kuitenkin Rodrigo Pessoan tie tähtiin. Todella mielenkiintoinen kuvaus Pessoan elämästä nuoresta pojasta aina aikuisikään asti. Dokumentti kuvaa hienosti Pessoan elämää tuloksien ja hevosten kautta ja onnistuu kertomaan miltä tuntuu kasvaa maailmankuulun esteratsastajaisän Nelson Pessoan poikana. Dokumentin voi katsoa Hippsonin sivuilta tai suoraan You Tubesta.

No comments:

Post a Comment