Friday, November 2, 2012

Täyttä laukkaa

Maasa moikkasi loppumatkasta.

Tämä viikko on pitkälti vietetty maneesissa ja keskiviikkona tunnilla. Eilen Thor vietti vapaapäivä joten tänään tuli oikein maastohimo ja läksimme Ossin ja Eemelin kanssa pitkälle lenkille. Onnistuimme pysymään kuivina koko matkan ajan ja meillä oli niiiiiin hauskaa. Ossi saa minut ylittämään oman pelkokynnykseni ja huomaan yhtäkkiä laukkaavani täyttä laukka kotiinpäin ja nautimme niin paljon. Jossain vaiheessa huusin kyllä Ossille, että et kyllä tule ohi, koska olo oli kuin sähköpupulla kun Thor pukitteli aina kun Eemil tuli lähelle. Mutta Thor käyttäytyi niin upeasti kaiken kaikkiaan ja vielä vapaapäivän jälkeen. Wow. Ei ole parempaa liikuntamuotoa hevoselle kuin maastoilu. Niin se vain on. Ah mikä fiilis.

Thorilla oli vasemmassa jalassa suunnilleen siinä missä värttinäluu alkaa haava ja turvonnut kohta. Oletin heti, että Obelix on potkinut Thoria, sillä Thor ei aina ymmärrä jättää muita rauhaan. Juttelin kuitenkin asiasta Tiinan kanssa ja totesimme, että ehkä Thor on voinut kolhia itsensä johonkin. Tuntuu hieman hassulta, että potku aiheuttaisi haavan tuollaiseen kohtaan. Onneksi Thor ei kuitenkaan ontunut ja haava oli lihaksen kohdalla. Laitoin nyt kuitenkin Thorille suojat tarhaan ihan vain varmuuden vuoksi.

Ossi mittasi innoissaan matkamme pituutta, keskinopeutta ja energian kulutusta, mutta valitettavasti mittari ei ollut toiminut koko matkan ajan. Ilmaisen applikaation voi ladata täältä.

Pidin vielä tunnin Iidalle ja Lisille ja huomenna Iidalla on kisat Eholla. Onnea kisoihin ihana Iiduli.

Hieman erilainen maisema Ossin ja Eemelin kera viime kesänä:)


2 comments:

  1. Voi vitsi, juuri samaa kirjoittelin minäkin tänään - koko viikko menty maneesissa, joten oli jo korkea aika päästä maastoon laukkailemaan. Se on vaan niin parasta! :)

    ReplyDelete
  2. Eix oo Jilla. Ihan parasta maailmassa:)

    ReplyDelete