Wednesday, November 14, 2012

Iltahyppelyä kentällä


Tarkoitus oli mennä Petran estetunnille kentälle Estellen ja Ninan jälkeen, mutta parin hektisen työpäivän jälkeen Petran rento asenne ja upea ratsastustyyli tuntuivat tähän päivään paremmaöta vaihtoehdoilta. 

Thor oli todella tyytyväisen oloinen ja rauhallinen vaikka emme ole käyneet kentällä pariin viikkoon. Petra kehui, että Thor on kehittynyt, liikkuu paremmin koko rungosta eteen ja on vakaampi kädelle ratsastaessa. Thor tuli esteille tasaisesti ja hyvin, mutta heti kun Petra ratsasti kolme kavalettia peräkkäin vauhti kiihtyi hieman. Petra pysäytti Thorin kavalettien jälkeen ja jossain vaiheessa Thor tuli kaikki kolme kavalettia peräkkäin s-muotoisella uralla ryntäilemättä.

Kavalettien jälkeen Thor sai hypätä jumppasarjaa. Petra aloitti kolmella pystyllä ja laitoimme lopuksi viimeisen esteen okseriksi. En ollut uskoa silmiäni, kun Thor hyppäsi mahtavalla tekniikalla ja todella tasaisesti noin metrin okserin yli. Olin niiiiin ylpeä ja teki mieli hypätä selkään ja liitää esteiden yli. Ah mikä hevonen. 

Petra ratsastaa niin kauniisti. Petra on rauhallinen, todella tasainen ja mielestäni myös yksi suorimmista ratsastajista joita olen ikinä nähnyt. On fantastista seurata nuoren, mutta niin hevosmiestaitoisen henkilön ratsastamista eikä voi muuta kuin ihailla. 

Petra sanoi että Thor ponnistaa paremmin esteille, kun tulee hitaammassa tahdissa. Kun Thor ryntää etuosa ei pääse nousemaan ja hypyistä ei tule niin ponnekkaita. Jumppasarjan etäisyys pidettiin melko lyhyenä, jotta Thor joutui odottamaan ja hypyt olivat todella hienoja. 
Illan huikea okseri

No comments:

Post a Comment