Tuesday, September 6, 2011

Mies ja koira rannalla


Torstaina lensimme ystävieni kanssa Espanjan Calahondaan. Vietimme upeat neljä päivää yhdessä ja saimme nauttia ihanan lämpimästä auringosta. Reissu oli kaikin tavoin onnistunut, mutta minulla iski kunnon flunssa viime viikolla ja edelleen on hieman flunssainen olo. Ehkä hyvin nukuttu yö auttaa.


Ratsastin tänään Thorin ensimmäistä kertaa yli viikkoon ja Thor tuntui tahdittomalta, jäykältä ja työnsi lapaa ulos oikeassa kierroksessa. Menen taas huomenna, joten katsotaan jos olisi helpompi päivä. Oli kuitenkin ihanaa nähdä Thor ja Klöntti ja oikein hengitin sisään hevosen tuoksua. Kyllä oli kova kaipuu Espanjassa. Voisin asustella tallilla. Ja parasta oli tietenkin, kun Ella tuli kotiin tänään. Rakas pikku prinsessani.


Ostin puhelimeeni Hipstamatic-kameran ja sain otettua pari hauskaa kuvaa reissusta ystävistäni rannalla, kauniista espanjalaisista lapsista ja miehestä ja koirasta rannalla. Yhden upean Kodak-hetken missasin täysin, kun minulla ei ollut järjestelmäkameraa mukana, mutta ehkä sellainen hetki tulee vielä (tummat myyjät istuivat palmun alla ja valo oli loistava. Meinasin melkein lentää Suomeen ja takaisin ihan vain sen takia, että olisin voinut ottaa juuri tuon kuvan).

No comments:

Post a Comment