Sunday, September 25, 2011

Perheen kesken ja kisaonnistumisia

Benjaminin rakennusprojekti.

Perjantaina pidimme Ellan kanssa puomitunnin Annikalle, Iidalle ja Iirikselle Coco-ponilla, jonka jälkeen suuntasimme viikonlopun viettoon maalle. Kävimme katsomassa poikaystäväni rakennusprojektia ja sen jälkeen söimme upean saaristolounaan Benjaminin perheen luona. Maalla olimme suurimman osan päivistä ulkona, joten tytöillä ei ainakaan ollut puutetta raikkaasta ilmasta. Thor ja Klöntti nautiskelivat laitumella ja ajattelin vain käydä tervehtimässä poikia, mutta päädyimme metsään nauttimaan kauniista syyssäästä Amandan ja Klöntin kanssa. 

Lounas saaristossa.

Klöntti ja Thor nautiskelevat laitumella.

Tampajalla oli tänään estekisat ja Iida osallistui 60 ja 70 cm luokkiin Lisin kanssa. Ensimmäinen luokka sujui virhettä, mutta Iida unohti radan ja toisen luokan Iida ja Lisi voittivat.

Onnellinen ratsukko.

Eilen piippasi kännykkä myöhään illalla ja Renja ja Leevi päättivät kisakauden JUNIORI SUOMENMESTARUUS KULLALLA ja tulivat toiseksi avoimessa luokassa: koulusta 65 % (yhdestä 63% ja toisesta 68%) re 0 virhepistettä ja maasto 0 virhepistettä. Aivan mahtavaa! Olen todella ylpeä teistä kaikista.

Väsyneet tytöt nukahtivat autoon kotimatkalla.

No comments:

Post a Comment